Now Reading:
Grad Prelog poziva sve zainteresirane na Javni poziv za iskaz interesa za kupnju POS stana
Full Article 2 minutes read

Grad Prelog poziva sve zainteresirane na Javni poziv za iskaz interesa za kupnju POS stana

Grad Prelog, u suradnji sa Agencijom za pravni promet i posredovanje nekretninama, organizira prezentaciju o Programu POS – a (Program društveno poticane stanogradnje). Izgradnja stanova po programu POS-a već je odavno prepoznat program stambenog zbrinjavanja mladih obitelji, koje za manju cijenu kvadrata od tržišne, dobivaju sigurnost i kvalitetu gradnje njihovog doma. Do sada je kroz program POS-a izgrađeno preko osam tisuća stanova u koje je uloženo četiri milijarde kuna. Stanovi POS-a grade se za kupnju ili najam a pravo na kupnju stana imaju svi građani – državljani Republike Hrvatske.

Grad Prelog pozvao je sve zainteresirane na Javni poziv za iskaz interesa za kupnju stana iz Programa POS – a, a s obzirom na pokazan interes temeljem provedenog upitnika za kupnjom stanova iz Programa POS-a, utvrđeno je da postoji velika zainteresiranost za gradnju stanova iz Programa društveno poticane stanogradnje. Prezentacija o programu POS – a drugi je korak, nakon provedene ankete, prema realizaciji ovog projekta u Gradu Prelogu.

Prezentacija o Programu POS-a održat će se u utorak, 13. kolovoza 2019. godine, s početkom u 15.00 sati u Multimedijalnoj dvorani Muzeja Croata insulanus Grada Preloga, Glavna 33 (2. kat).

Ovim putem Vas pozivaju se svi zainteresirani kupci, ali i svi ostali zainteresirani građani s područja Grada Preloga, a i šire, na prezentaciju, koju će održati djelatnici Agencije za pravni promet i posredovanje nekretninama, kako bi se svi zainteresirani što bolje upoznali sa Programom društveno poticane stanogradnje.

sjever.hr

12.08.2019.

Input your search keywords and press Enter.