Now Reading:
Uskoro prodaja ulaznica za gostovanje Hrvatske u Azerbajdžanu
Full Article 1 minutes read

Uskoro prodaja ulaznica za gostovanje Hrvatske u Azerbajdžanu

Vatreni će se u sklopu Europskih kvalifikacija susresti s reprezentacijom Azerbajdžana 9. rujna na stadionu Bakcell Arena u Bakuu. Utakmica će početi u 20 sati po lokalnom vremenu, odnosno 18 sati po hrvatskom vremenu, a ulaznice za utakmicu hrvatski navijači moći će kupiti isključivo putem interneta na: https://www.ulaznice.hr/hns/home.jsp.
Prodaja ulaznica počet će 12. kolovoza u 12 sati te će trajati do 19. kolovoza u 12 sati ili do isteka zaliha. Ulaznice će hrvatskim navijačima biti dostavljene na adresu koju unesu u prijavi za kupnju ulaznica, a dostava će započeti krajem kolovoza. Osobno preuzimanje ulaznica nije moguće niti u Hrvatskoj ni u Azerbajdžanu.
Pravo na kupovinu ulaznica imaju isključivo državljani Republike Hrvatske, bez obzira na adresu prebivališta, uz popunu osobnih podataka (ime i prezime, datum rođenja, broj putovnice ili osobne iskaznice te adresa kupca).
Jedna osoba može kupiti najviše četiri (4) ulaznice. Osim svojih podataka, kupac unosi i podatke o drugim navijačima za koje kupuje ulaznice, pri čemu ostali navijači ne moraju nužno biti državljani Republike Hrvatske.
Cijena ulaznice je 20 kuna.

tekst i foto: HNS

sjever.hr

09.08.2019.

Input your search keywords and press Enter.