Now Reading:
Obilazak Mjesnog odbora Ledinska
Full Article 2 minutes read

Obilazak Mjesnog odbora Ledinska

Koprivnica

U četvrtak je gradonačelnik Mišel Jakšić je zajedno sa svojim suradnicima, pročelnikom Upravnog odjela za izgradnju grada, upravljanje nekretninama i komunalno gospodarstvo Tomislavom Golubićem i pročelnikom Službe ureda gradonačelnika Dariom Jembrekom, obišao Mjesni odbor Ledinska.
Ovim obilaskom gradonačelnik Jakšić je nastavio s upoznavanjem problematike te se iz prve ruke upoznao sa specifičnostima naselja i u razgovoru s predstavnicima Vijeća MO Ledinska i stanovnicima saznao njihove želje i potrebe informirajući ih o projektima koji su u planu za naredne godine.
Predsjednik Mjesnog odbora Ledinska Goran Perišić i prisutni stanovnici upoznali su gradonačelnika Mišela Jakšića i pročelnika Tomislava Golubića s problemom ubrzanog prometa u Ulici kneza Domagoja te zamolili za postavljanje usporivača. Građene Ulice kneza Domagoja zanimali su i detalji oko radova na izgradnji pješačke staze koji su krenuli ovih dana. Radi se o zahvatu od raskrižja s Ulicom Miroslava Krleže do Dječjeg vrtića Igra, duljine od 600m i širine 2m s postavljanjem vertikalne i horizontalne signalizacije te opreme za smirivanje prometa. Vrijednost investicije iznosi oko 500.000 kuna bez PDV-a, a predviđeno trajanje radova je 30 kalendarskih dana.

Gradonačelnik Jakšić i pročelnik Golubić obišli su i nogometno igralište koje koristi Nogometni klub Zagorec. Korisnici nogometnog igrališta zatražili su da se u planove Grada uvrsti asfaltiranje puta koji vodi od Peteranske ceste do igrališta te postavljanje nekoliko rasvjetnih stupova.
Predsjednik MO Ledinska Goran Perišić istaknuo je kako je zadatak Mjesnog odbora voditi brigu i osluškivati potrebe građana koje se odnose na svakodnevni život, a u cilju poboljšanja kvalitete života u naselju, kako estetski tako i funkcionalno. Pohvalio je suradnju s nadležnim pročelnicima i komunalnim redarima te se zahvalio što je na inicijativu građana i Vijeća Mjesnog odbora iscrtana pješačka zebra u Ulici Mihovila Pavleka Miškine kod Veterinarske stanice.
Gradonačelnik Jakšić i pročelnik Golubić prihvatili su sve primjedbe i sugestije od strane stanovnika i napomenuli da će se za njihovo rješavanje pronaći najbolje rješenje na zadovoljstvo svih stanovnika tog mjesnog odbora.

sjever.hr

09.08.2019.

Input your search keywords and press Enter.