Now Reading:
Održani 23. tradicionalni „Pčelarski razgovori“ Pčelarske udruge Lipa
Full Article 2 minutes read

Održani 23. tradicionalni „Pčelarski razgovori“ Pčelarske udruge Lipa

Koprivnica

Članovi Pčelarske udruge Lipa iz Koprivnice okupili su se u ponedjeljak tradicionalno po 23. puta u prostorima bivše streljane u Crnoj Gori na „Pčelarskim razgovorima“.
Razmjene iskustava i savjeta povodom završetka ove i pripreme za novu pčelarsku sezonu, okrugli stol o iskorištavanju poticaja za bavljenje pčelarstvom, prezentacije pčelarskih proizvoda, neke su od aktivnosti kojima se su bavili članovi Udruge. „Pčelarski razgovori“ bili su ujedno prilika da se proslavi Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja. Tom prigodom okupljenima su se obratili predsjednik Pčelarske udruge Lipa Zdenko Lončarić i zamjenik koprivničko-križevačkog župana Ratimir Ljubić, dok se u ime Grada Koprivnice s nekoliko prigodnih riječi obratio gradonačelnik Mišel Jakšić.
– Lijepo znati da u našoj Koprivnici i županiji imamo pčelare i da sama djelatnost bez obzira na sve poteškoće koje vas prate tijekom rada ide dalje. Brojna kvalitetna predavanja, nove ideje s kojima razvijate ovu djelatnost, dokaz su tome da dobro raditi posao u našoj i vašoj zajednici. Klimatske promjene, na žalost, sve više negativno utječu i na vaše poslovanje, a na svima nama je da sačuvamo ono najljepše što nam je ova zemlja dala, a to je prije svega plodno tlo i čist zrak s kojim smo se uvijek toliko ponosili. Na Grad Koprivnicu uvijek možete računati u svakom trenutku. Želim vam što bolji prinos meda i još jednom svima čestitam Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja – poručio je gradonačelnik Mišel Jakšić.

sjever.hr

06.08.2019.

Input your search keywords and press Enter.