Now Reading:
Pogledajte gdje u Zagrebu možete na besplatne radionice stripa
Full Article 1 minutes read

Pogledajte gdje u Zagrebu možete na besplatne radionice stripa

strip

Besplatne radionice stripa za djecu održat će se od 2. rujna do 4. rujna, a za mlade i odrasle od 9. rujna do 11. rujna 2019., u prostorima Učilišta – Studija Tanay u Zagrebu.
Polaznici besplatnih radionice stripa za djecu stvaraju strip od njegovog početka do samog kraja, što uključuje odabir ili pisanje priče, kadriranje i izradu nacrta i skica u olovci, zatim crtanje stripa uz dodavanje unaprijed dogovorenog teksta.
Program besplatnih likovnih radionica stripa za mlade i odrasle obuhvaća cjelovitu izradu stripa: od scenarija do njegove razrade, i na kraju cjeline koju simultano stvaraju tekst i crtež. polaznici će se baviti učenjem stripa, pričanjem priča u sličicama, postavom kadra, kompozicijom, kreiranjem likova. Polaznicima nije potrebno iskustvo već se svakome pojedinačno pomaže s novim idejama, informacijama i praktičnim savjetima tijekom procesa razrade svoje ideje.
Radionice vodi magistra grafike Ivana Bajcer, a održat će se u prostorima Učilišta – Studija Tanay, u Draškovićevoj 30. Prijave: na telefon: 091 333 4333, prof. Anita Mašić, ili na e-mail: studio-tanay@studio-tanay.hr.

sjever.hr

05.08.2019.

Input your search keywords and press Enter.