Now Reading:
Pod pokroviteljstvom Grada Koprivnice održan je 6. Međunarodni turnir braniteljskih udruga u streljaštvu
Full Article 2 minutes read

Pod pokroviteljstvom Grada Koprivnice održan je 6. Međunarodni turnir braniteljskih udruga u streljaštvu

Koprivnica

Povodom Dana pobjede i domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja u Koprivnici je u subotu održano tradicionalno natjecanje u streljaštvu na šestom po redu Međunarodnom turniru „OLUJA – 95“.
Natjecanje u gađanju 10 m zračnom puškom održalo se na koprivničkom Gradskom stadionu „Ivan Kušek Apaš“ u organizaciji UDVDR ogranak Koprivnica, a pod pokroviteljstvom Grada Koprivnice.
Na turniru je sudjelovalo 17 ekipa i 51 pojedinačni natjecatelj iz braniteljsko-stradalničkih udruga iz osam županija te gostiju iz Slovenije i Mađarske.
U ime Grada Koprivnice medalje i pehare najboljim ekipama i pojedincima je uručio gradonačelnik Mišel Jakšić, prilikom čega im je uputio i nekoliko prigodnih riječi.
– Svima nam je drago da imamo aktivne braniteljske udruge koje si stvarno daju jako puno truda oko organizacija obljetnica značajnih za našu Hrvatsku, pomoću kojih se prisjećamo tih velikih pobjedničkih i slavnih dana. Njima u konačnici pokazujemo koliko braniteljske udruge mogu značajno utjecati na društveni život svoje zajednice i život grada Koprivnice. Zahvaljujem se svima koji ste danas došli u naš grad te da ćemo se ponovo vidjeti i iduće godine na ovom istom mjestu u ovako velikom broju. Želim vam sretan Dan pobjede i domovinske zahvalnosti te vaš Dan hrvatskih branitelja, koji ste nam omogućili da zbog vas budemo slobodni i ponosni – poručio je braniteljima gradonačelnik MIšel Jakšić.
U ekipnoj konkurenciji najbolja je bila ekipa UDVDR Bjelovarsko-bilogorske županije s 537 krugova, dok je u pojedinačnoj konkurenciji najbolji bio Dražen Hajdinjak iz UDVDR Međimurske županije sa 186 krugova.

sjever.hr

04.08.2019.

Input your search keywords and press Enter.