Now Reading:
Održan Zbor građana posjednika i vlasnika zemljišta i nekretnina na području naselja Velika Ves, Lepajci i Gornja Pačetina
Full Article 1 minutes read

Održan Zbor građana posjednika i vlasnika zemljišta i nekretnina na području naselja Velika Ves, Lepajci i Gornja Pačetina

Krapina

U prostorijama DVD-a Lepajci održan je Zbor građana posjednika i vlasnika zemljišta i nekretnina na području naselja Velika Ves, Lepajci i Gornja Pačetina.
Zbor je održan zbog davanja informacija o početku radova na izradi katastra nekretnina – nove katastarske izmjere za katastarsku općinu k.o. VELIKA VES i informacija o planiranom početku katastarske izmjere za područje naselja GORNJA PAČETINA.
Prisutnima su podijeljeni letci s obaviješću nositeljima prava na zemljištu (vlasnicima) o odvijanju katastarske izmjere. Građani su pozvani da se što prije uključe u Izmjeru i obaviješteni su da će radni prostor geometara koji vrše katastarsku izmjeru biti smješten u Vatrogasnom domu Lepajci gdje će biti pozvani svi posjednici zemljišta.
Zboru građana prisustvovao je gradonačelnik Krapine Zoran Gregurović koji je istaknuo kako je izmjera besplatna za sve građane i da će se na ovaj način uskladiti stanje u katastru i u zemljišnim knjigama odnosno utvrdit će se točno stanje na terenu. Zboru su također prisustvovali i Zdravko Cesarec, pročelnik Područnog ureda za katastar Krapina Državne geodetske uprave te predstavnici GEO GRUPE.

sjever.hr

04.08.2019.

Input your search keywords and press Enter.