Now Reading:
Bandić spašava Dubovčane
Full Article 2 minutes read

Bandić spašava Dubovčane

Čak 30 vozača autobusa dubrovačkog javnog prijevoza iznenada je otišlo na bolovanje, pa je zagrebački gradonačelnik uskočio upomoć kolegi iz Dubrovnika i poslao mu 12 ZET-ovih, piše RTL.
– Za mene osobno to znači jedno lijepo iskustvo, dobro iskustvo, mislim da ću se osobno snać kao i moji kolege zato jer mi vrlo profesionalno i odgovorno shvaćamo posao koji obavljamo bilo na kojoj lokaciji, da li je to Zagreb, okolica ili bilo koji dio Hrvatske – rekao je za RTL Danas Josip Poljak, vozač autobusa ZET-a.
Na sezoni će kolegama pomagati njih 12-orica, a imaju smještaj i tri obroka koji plaća Grad Dubrovnik.
– Tvrtka Libertas je imala stanovitih problema po pitanju raspoloživih vozača i zbog toga smo prošli vikend otpočeli s manjim skraćenim voznim redom na određenim linijama. Naravno uslijed toga je trebalo pronaći rješenje jer to nije dobro posebno ne u turisatičkoj sezoni – rekao je dubrovački gradonačelnik Mate Franković, koji se za pomoć obratio Milanu Bandiću koji je poznat po pomaganju drugim gradovima u nevolji.
– Usput će voziti i usput će se odmoriti. Budući da ja nemam za autobus kategoriju, i ja bih išao dva mjeseca, bilo bi meni dobro došlo da vozim u Dubrovniku, i ja bih se odmorio malo. Osam sati bi vozio, a 16 sati bi se odmarao. Ovako meni je ostalo da budem 16 sati u Zagrebu – govori zagrebački gradonačelnik Milan Bandić.

sjever.hr / www.rtl.hr

04.08.2019.

Input your search keywords and press Enter.