Now Reading:
Završena cesta u Ulici Voćarski put u Koprivnici
Full Article 3 minutes read

Završena cesta u Ulici Voćarski put u Koprivnici

koprivnica

Izgradnja prometnice u Ulici Voćarski put dugačke 825 metara u investiciji vrijednoj 1.750.000,00 kuna stigla je do samoga kraja. Iz toga su razloga danas gradonačelnik Koprivnice Mišel Jakšić, pročelnik Upravnog odjela za izgradnju grada, upravljanje nekretninama i komunalno gospodarstvo Tomislav Golubić te predsjednik MO Vinice Dragutin Jeđud obišli spomenutu ulicu.

„Izuzetno smo radosni radi mještana Ulice Voćarski put, cijelog mjesnog odbora Vinica pa i samog grada. Ono što se godinama iščekivalo došlo je do samog kraja. Vidjevši kroz svo ovo vrijeme koliko je to razveselilo sve mještane, drago mi je da se ono što se desetljećima obećavalo napokon i ostvarilo. Puno se radi i radit će se i dalje. Tendencija ove Gradske uprave će biti da sve ono što se obeća i isplanira, da se u konačnici i realizira na zadovoljstvo građana ovoga grada“, poručio je gradonačelnik Mišel Jakšić. 

Trenutno se vrši označavanje horizontalne prometne signalizacije dok je postavljanje vertikalne završeno. O samim radovima i što će konkretno značiti nova prometnica za mještane pojasnio je pročelnik Tomislav Golubić.

„Izvedeni radovi obuhvaćali su izgradnju asfaltiranog kolnika i uređenje odvodnje oborinskih voda. Po završetku izgradnje prometnice više nećemo imati problema sa velikim štetama koje su nastale prilikom bujičnih poplava uslijed velikih oborina. To smo uspjeli sanirati i vjerujem da to takvih situacija više neće dolaziti. Isto tako, vjerujem da će i sami građani biti zadovoljni što neće više biti prašine u ljetnim te blata u zimskim mjesecima. Posljednje oborine od prije nekoliko dana koje su bile na području grada Koprivnice pokazale su da izgrađeni sustav dobro funkcionira i vjerujemo da će u budućnosti također sve biti u najboljem redu“.

U tijeku je završna faza radova na izgradnji spojne ceste Starigrad – Reka, uređuje se prometnica u Jagnjedovcu,a u punom su jeku radovi na izgradnji vodoopskrbne i kanalizacijske mreže „Lenišće B-5“.

www.sjever.hr/koprivnica.hr 02.08.2019.

Input your search keywords and press Enter.