Now Reading:
Završeni radovi na Ulici Hrvatskih branitelja u Zlatar Bistrici
Full Article 2 minutes read

Završeni radovi na Ulici Hrvatskih branitelja u Zlatar Bistrici

zl bistrica

Održan je tehnički pregled izgrađene nove prometnice u Zlatar Bistrici, Ulice Hrvatskih branitelja, koja  povezuje županijsku cestu odnosno Gornje Brestovečku i lokalnu cestu prema državnoj cesti D29.

Po uspješnom okončanju tehničkog pregleda, u kratkom roku očekuje se i uporabna dozvola te će prometnica nakon toga biti otvorena za korištenje. Ulica Hrvatskih branitelja locirana je u prostorno – planskom dijelu koji predviđa razvoj centra općine Zlatar Bistrica i jedna je od infrastrukturnih objekata koji će se dalje nadograđivati u dijelu prostornog uređenja. Prometnica je opremljena kompletnom infrastrukturom, a  postavit će se još i dio javne LED rasvjete. Također, njome se otvara ne samo prometni dio, nego i novo građevinsko područje, mogućnost gradnje stambenih objekata, što i jest namjena cjelokupnog tog područja prema urbanističkom planu.

Stanovnici općine Zlatar Bistrica, koji promjenom adrese s Ulice S.S.Kranjčevića u Ulicu Hrvatskih branitelja, Odlukom Načelnika, moći će ostvariti povrat troškova za ishođenje novih dokumenata (osobne iskaznice i vozačke dozvole), osim ako je promjena dokumenata obvezna zbog redovnog isteka važećih dokumenata.

www.sjever.hr/zlatar-bistrica.hr 30.07.2019.

Input your search keywords and press Enter.