Now Reading:
Povlači se proizvod, provjerite jeste li ga kupili
Full Article 2 minutes read

Povlači se proizvod, provjerite jeste li ga kupili

babymoov

Ministarstvo poljoprivrede obavještava potrošače o opozivu proizvoda 23987 Babymoov set za jelo „Bamboo Azur“, A005510 i 23988 Babymoov set za jelo „Bamboo Peach“, A005511, podrijetlom iz Kine, zbog utvrđene migracije melamina.
Distributer je tvrtka TAIZHOU DO-IT IMP. & EXP. CO. LTD, Kina, uvoznik je tvrtka BABYMOOV GROUP, Francuska, a na tržište Republike Hrvatske proizvod stavlja tvrtka MEDIA COMMERCE d.o.o., Zagreb.
Proizvod nije u skladu s Uredbom (EZ) br. 1935/2004 o materijalima i predmetima koji dolaze u dodir s hranom.
Detaljnije informacije o opozivu dostupne su na stranicama subjekta pod sljedećom poveznicom: https://drive.google.com/file/d/1LwxMS_cUYvAK52hARAlbAH4gO75je7bP/view
„Zbog mjera opreznosti, Babymoov je pokrenuo povlačenja (opoziv) svojih kompleta za jelo od bambusa. Tanjur i poklopci ovog proizvoda sadrže štetni sastojak (melamin) u nešto većem postotku od granice odobrenog. Molimo vas da se ne koristite više ovim proizvodom i da ga vratite u trgovinu u kojoj ste ga kupili radi povrata novca (po predočenju računa). Molimo da nas ispričate zbog nastale situacije.
Odjel kakvoće proizvoda Babymoov
Uvoznik i distributer: Media Commerce d.o.o. Majstorska 5, 10 000 Zagreb, info@media-commerce.com.hr“, navodi se u obavijesti Media Commercea o povlačenju proizvoda.

sjever.hr 30.07.2019.

Input your search keywords and press Enter.