Now Reading:
JEDINSTVEN HRVATSKI SUVENIR „LUCKY DONKEY SHIT” Vjerovali ili ne, ovo se prodaje…i kupuje!
Full Article 2 minutes read

JEDINSTVEN HRVATSKI SUVENIR „LUCKY DONKEY SHIT” Vjerovali ili ne, ovo se prodaje…i kupuje!

Na Telašćici na Dugom otoku obitelj Jagićprodaje jedinstven suvenir, nazvan „Lucky Donkey Shit”.

-To je magareći izmet i kao suvenir ide odlično. Nazvali smo „Lucky Donkey Shit“, to je sretni izmet i zato ga i domaći i strani turisti rado kupuju – kaže za Zadarski.hr Sebastijan Jagić, čiji otac Goran, poznatiji kao Cape, među brojnim suvenirima na Telašćici na Dugom otoku prodaje i magareće izmete.

-Nije to nama tako lako, oko tog „sretnog izmeta“ ima puno posla. Naime, naš tovar napravi cijelu hrpu, ali samo jedan izmet je po svom sastavu drugačiji i mi ga u toj hrpi moramo naći. Srećom, relativno lako se prepozna jer je prepuno trave i sasvim je drugačije po svome sastavu. Kad ga izdvojimo, stavimo ga u kutiju i prodajemo, objašnjava Sebastijan.
Cijena „sretnog izmeta“ dugootočnog magarca je 40 kuna.

-Ljudi čak i ne pitaju za cijenu. Njima je bitno da Lucky Donkey Shit donosi sreću i otputovali su izmeti naših tovara već posvuda po Europi – rekao je Sebastijan za Zadarski.hr.
Kako se logično nameće pitanje neugodnog mirisa, Sebastijan Jagić, čija cijela obitelj sudjeluje u izradi raznih suvenira u svom OPG-u Jagić, kaže da ne postoji „ni miris ni smrad.“

-Objasnio sam vam da je to, od svih komada koje magarac „istrese“, jedna posebna loptica u kojoj su mahom trave. Tako da to izmet nema baš nikakav miris – objasnio je Sebastijan.

www.sjever.hr/aktualno.hr

29.07.2019.

Input your search keywords and press Enter.