Now Reading:
Dobar provod uz glazbu, sport, gulašijadu, smijeh…Uskoro počinje manifestacija „Ljubešćica u srcu”
Full Article 3 minutes read

Dobar provod uz glazbu, sport, gulašijadu, smijeh…Uskoro počinje manifestacija „Ljubešćica u srcu”

ljubeščica

Općina Ljubešćica uskoro će proslaviti svoj dan, stoga prvi vikend u kolovozu svakako rezervirajte za odlazak na tradicionalnu, mnogima omiljenu manifestaciju „Ljubešćica u srcu”.
Program obilježavanja Dana općine počet će u petak, 2. kolovoza, koncertom grupe Vigor i Acoustik banda. Koncert će se, kao i svi ostali, održati pod velikim šatorom na parkiralištu kod sportske dvorane u Ljubešćici, a početak će biti u 22 sata.

U subotu će Gradsko društvo Crvenog križa Novi Marof kod Etno kuće organizirati akciju mjerenja krvnog tlaka i šećera u krvi. Akcija će se održavati od 8.30 do 10.30 sati za sve mještane općine Ljubešćica i bit će besplatna..

Istog će dana u 9 sati početi malonogometni turnir, a u 14 sati i humanitarno natjecanje Gulašijada, dok će u 15.30 početi Sportske seoske igre. U 18.30 počet će revijalna nogometna utakmica „4 ćoška” vs. „Penzići”, a od 20.30 sati počinje Ljubeško kino na otvorenom – moći ćete se dobro nasmijati uz film „Ufuraj se i pukni” Kerekesh Teatra.

Subotnji će dan manifestacije završiti koncertom grupe Begini i tamburaškog sastava Terca, a zabavno- glazbena večer počet će u 22 sata.
„Ljubešćica u srcu 2019.” nastavit će su nedjelju već u 6 sati, kad će na rijeci Bednji u Kalničkoj Kapeli početi 23. Ribički kup općine Ljubešćica, dok će u 9 sati početi 9. otvoreno prvenstvo općine u tenisu.

U 14 će sati na ljubeškom trgu i ljetnoj pozornici početi 10. Prigorsko – zagorski sejem i 10. Ljubeški sejem, dok će u 19 sati u sportskoj dvorani početi Etno susreti 2019. Glazbeno-zabavna večer pod šatorom počet će u 20.30 sati, a posjetitelje će zabavljati grupa Kraljevi. U ponedjeljak, 5. kolovoza, na sam Dan općine, u župnoj će se crkvi povodom blagdana Majke Božje Snježne od 11 sati održati sveta misa.

a.kučić/sjever.hr 29.07.2019.

Input your search keywords and press Enter.