Now Reading:
Spačekisti i ljubitelji Citroënovih vozila sa svih strana svijeta dolaze u Samobor
Full Article 3 minutes read

Spačekisti i ljubitelji Citroënovih vozila sa svih strana svijeta dolaze u Samobor

spaček samobor

Hrvatski 2 CV Citroën klub, čije je sjedište u Samoboru, kako smo već najavili, organizator je 23. Svjetskih susreta Spačeka, koji će se u Samoboru održati od 30. srpnja do 4. kolovoza. Rezultat je to više od 20 godina aktivnog rada članova i vodstva ovoga kluba, među kojima su i brojni poznati Samoborci, koje svakodnevno viđamo u njihovim dobro čuvanim limenim ljubimcima na gradskim cestama.

Direktorica Turističke zajednice Zagrebačke županije Ivana Alilović, potvrdila je kako je ova manifestacija itekako turistički važna i za županiju, koja će zato pružiti i dodatnu logističku i financijsku podršku.

U dobru organizaciju ne sumnja ni gradonačelnik Grada Samobora Krešo Beljak, jer Grad je za ovo veliko događanje osigurao prostor i svu potrebnu infrastrukturu, a zahvalio je organizatorima i poželio doborodošlicu svima koji će tih dana boraviti u našem gradu.

Direktorica Turističke zajednice grada Samobora Martina Paladina naglasila je kako se ovim susretima Spačekista Samobor svrstava uz bok ostalim europskim i svjetskim turističkim destinacijama i gradovima koji su već bili domaćini.

Najmasovnije ovogodišnje okupljanje vozača Spačeka i ljubitelja Citroënovih vozila na kraju su u ime organizatora impresivnim brojkama predstavili predsjednik Hrvatskog 2 CV Citroën kluba Goran Skrbin i njegov zamjenik Darko Zornjak – u kampu iza samoborskog Autobusnog kolodvora smjestit će se oko 3000 vozila i više od 12 000 sudionika iz 30 zemalja svijeta, od Novog Zelanda, preko Obale Bjelokosti, do SAD-a i Kanade, ne računajući sve goste i znatiželjnike koji će tih dana posjetiti Samobor. Za sve njih organizirana su i brojna svakodnevna druga popratna događanja, i to za sve uzraste, a čiji raspored možete pratiti na internetskoj stranici kluba i društvenim mrežama.

www.sjever.hr/samobor.hr 27.07.2019.

Input your search keywords and press Enter.