Now Reading:
OPET POŽAR U ZAGREBU Vatrogasci odjurili na teren s pet vozila, gusti dim vidio se u centru grada
Full Article 2 minutes read

OPET POŽAR U ZAGREBU Vatrogasci odjurili na teren s pet vozila, gusti dim vidio se u centru grada

požar

Požar koji je popodne buknuo na zagrebačkom groblju Mirogoju u spremnicima za otpad ugašen je brzom intervencijom vatrogasaca, izvijestio je večeras gradski Ured za upravljanje u hitnim situacijama.

Zagrebački vatrogasci dobili su dojavu oko 18 sati i 19 minuta.

Kako doznajemo od dispečera Javne vatrogasne postrojbe Grada Zagreba, zapalilo se smeće u kontejneru nedaleko gradskog groblja Mirogoj u Aleji Hermana Bollea, kod kućnog broja 16.

Javna vatrogasna postrojba Grada Zagreba zaprimila je u 18 sati i 19 minuta dojavu o požaru u dvorišnom prostoru Gradskih groblja u Aleji Hermana Bollea na Mirogoju. Iako je opožaren prostor procijenjene površine 20 x 20 metara, brzom intervencijom vatrogasaca plamen je ugašen, a sanacija požarišta je u tijeku. Prema prvim informacijama, iz razloga koje će se točno utvrditi policijskim očevidom, zapaljeni su spremnici za odlaganje metala i plastike te materijal koji se prikuplja tijekom čišćenja groblja, primjerice – ostataka lampaša i ukrasa. Na teren je izašlo 5 vatrogasnih vozila s ukupono 18 vatrogasaca – stoji u objavi Javne vatrogasne postrojbe Zagreb.

Podsjetimo, prekjučer je izbio veliki požar na gradskom odlagalištu otpada Jakuševec, zbog kojeg su se stanovnici Novog Zagreba žalili na lošu kvalitetu zraka i smrad.

www.sjever.hr/Jutarnji.hr Foto JVP Zagreb Facebook 26.07.2019.

Input your search keywords and press Enter.