Now Reading:
Stigao trailer za film „General” – najiščekivaniji hrvatski film svih vremena
Full Article 2 minutes read

Stigao trailer za film „General” – najiščekivaniji hrvatski film svih vremena

Od kada je najavljeno prikazivanje filma „General”, Antuna Vrdoljaka već od 5. kolovoza, simbolično, na Dan domovinske zahvalnosti, na društvenim mrežama ne prestaju komentari koji dokazuju izniman interes publike za najiščekivanijim hrvatskim filmom svih vremena. Kinoulaznice su u prodaji od prošlog tjedna, a najveći je interes za film o životu generala Ante Gotovine upravo na područjima Zadarske, Šibensko-kninske i Splitsko-dalmatinske županije.
 
U traileru se može vidjet da je film raskošne produkcije koju hrvatska kinematografija do sada nije vidjela. „General” se snimao na autentičnim lokacijama na kojima je bila prisutna i Hrvatska vojska koja je pomogla realizaciji filma i tehnikom i ljudstvom.
 
Uz vrlo emotivnu, ali i napetu radnju te kvalitetnu produkciju, publiku privlači i snažna glumačka postava. U naslovnoj ulozi je naša holivudska zvijezda Goran Višnjić, a u filmu igraju i Mustafa Nadarević u ulozi generala Janka Bobetka, Tarik Filipović kao general Davor Domazet Lošo, Boris Svrtan kao general Ante Roso, a tu su i Armand Assante, Borko Perić, Marijana Mikulić, Sreten Mokrović, Rene Bitorajac, Nataša Janjić, Goran Navojec te mnogi drugi. „General” je film u kojem su svoje posljednje uloge odigrali velikan Ivo Gregurević te mladi talentirani glumac Robert Budak. „General” je nastao u koprodukciji tvrtke Kiklop film i HRT-a, a podržan je od strane Hrvatskog audiovizualnog centra.
 
U kino distribuciju kreće pretpremijerno od ponedjeljka, 5. kolovoza, a svoju kinoulaznicu možete nabaviti na blagajnama kina, putem iCineStar aplikacije ili online na bit.ly/General_HR

Trailer za film “General” pogledajte ovdje

www.sjever.hr

23.07.2019.

Input your search keywords and press Enter.