Now Reading:
BUMBARI POČELI S PRIPREMAMA Nježić: „Trener će imati slatke brige”
Full Article 3 minutes read

BUMBARI POČELI S PRIPREMAMA Nježić: „Trener će imati slatke brige”

Prozivkom igrača i treningom na terenu u Hrašćici, nogometaši NK Varteks su u ponedjeljak započeli pripreme za nadolazeću sezonu u 3.HNL Sjever. Na pripremama se pojavilo 19 igrača, dok će se još njih petorica ekipi priključiti do kraja tjedna.
U sklopu priprema, Bumbari će odigrati i nekoliko pripremnih susreta kako bi trener Orehovec uvježbavao taktiku i vidio mogućnosti kako pojedinih igrača, tako i ekipe.
Protivnici Varteksu u pripremnim utakmicama bit će:
• 27. srpnja NK Sloga Čakovec;
• 31. srpnja NK Dugo Selo;
• 4. kolovoza NK Zavrč;
• 6. kolovoza NK Međimurje;
• 10. kolovoza NK Nedeljanec;
• 13. kolovoza NK Sloboda;
• 14. kolovoza Trokut Turnir (NK Tehničar, NK Kunovec i NK Varteks).

O početku priprema i očekivanjima od nove sezone kapetan Bumbara, Romano Nježić kaže:

-S nestrpljenjem sam dočekao početak priprema. Siguran sam da ćemo se dobro pripremiti i spremni krenuti u prvenstvo. Uprava je odradila dobar posao u ovom prijelaznom roku, ciljano smo se pojačali za predstojeću sezonu i zadržali kadar iz prošle sezone.
Veća konkurencija u ekipi, naravno znači i teži izbor mjesta u prvoj jedanaestorki:

-Konkurencija će biti velika, te mislim da svi igrači koji su trenutno tu mogu svojim igrama puno dati za klub. Trener će imati slatke brige, što je dobro jer će nas držati maksimalno motiviranima i ozbiljnima kroz cijelu sezonu.
Plasman među prvih šest ekipa, zasigurno bi zadovoljio sve navijače kluba, pogotovo kada se uzme u obzir da je u ovoj sezoni vodstvo kluba osim na momčad, fokusirano i na zahtjevan projekt izgradnje infrastrukture kojom će se svima pružiti najbolji mogući uvjeti za rad:

Svakako je u cilju prezentirati što kvalitetniji nogomet. Pristupom, radom i zalaganjem , želimo na što bolji način predstavljati ime i boje našeg kluba, te vjerujem da se uz podršku navijača možemo boriti za jedno od mjesta pri vrhu lige.
Na treningu se okupilo oko šezdesetak navijača, što je odlična uvertira u početak priprema. Najvjerniji navijači, White Stonesi, pjesmom su pozdravili Bumbare i dali im do znanja da i ove sezone mogu računati na glasnu i vjernu podršku.
Na kraju, NK Varteks od srca zahvaljuje HNK Hajduk na doniranoj opremi za treniranje.

www.sjever.hr/aktualno.hr

23.07.2019.

Input your search keywords and press Enter.