Now Reading:
Koprivničko-križevačka županija prihvatila domaćinstvo dodjele nagrada Hrvatskog motociklističkog saveza
Full Article 3 minutes read

Koprivničko-križevačka županija prihvatila domaćinstvo dodjele nagrada Hrvatskog motociklističkog saveza

koren

Župan Darko Koren sa zamjenikom župana Ratimirom Ljubićem i pročelnicom Službe ureda župana Melitom Ivančić održao je sastanak s predsjednikom Hrvatskog motociklističkog saveza Stjepanom Peršinom i glavnim tajnikom Ivanom Lafterom. Predstavnici Saveza su župana i suradnike informirali o radu Saveza te zahvalili Županiji na dugogodišnjoj suradnji, pokroviteljstvima i pomoći prilikom organizacija motociklističkih utrka na području županije.

„Koprivničko-križevačka županija je odličan primjer kako treba izgledati suradnje između Saveza, klubova i jedinica regionalne i lokalne samouprave. Komunikacija i suradnja s vama je uvijek bila izuzetna i veseli nas što ste prisutni na svim utrkama koje organiziramo“, kazao je Peršin.

Župan je zahvalio na lijepim riječima i pohvalio rad Hrvatskog motociklističkog saveza te istaknuo dugu tradiciju moto sporta na području Koprivničko-križevačke županije.

„Motociklizam je snažno zastupljen na našem području gdje je tradicija natjecanja uistinu vrlo duga, a o kvaliteti i značaju utrka koje se organiziraju u Križevcima i Kozarevcu najbolje govore rezultati koje postižu natjecatelji. Oni dolaze ne samo s područja naše županije i Hrvatske već i iz inozemstva pa taj međunarodni karakter daje posebnu vrijednost motociklističkom sportu. Drago nam je da ste nas prepoznali kao partnera i veselimo se budućoj suradnji koja će vjerujem doprinijeti i sportskom turističkom segmentu na koji također polažemo punu pozornost“, naglasio je župan Koren.

Glavni tajnik Saveza dodao je kako u svojem radu veliku pozornost pridaju i nagrađivanju najboljih klubova i pojedinaca u raznim kategorijama. Tim povodom na sastanku je bilo riječi i o dodjeli priznanja i nagrada zaslužnim sportašima, sportskim djelatnicima i drugima koji su prvaci Hrvatske za 2019. i koji su dali značajan doprinos u motociklističkom sportu i motociklizmu. Župan je prihvatio domaćinstvo svečane večere koja će se održati sredinom studenog i na kojem će se dodijeliti nagrade najboljim motociklistima i klubovima u kategorijama Kup Općina i Gradova te Zlatni trofej Županija.

www.sjever.hr 22.07.2019.

Input your search keywords and press Enter.