Now Reading:
Od ponedjeljka kreće prodaja ulaznica za utakmicu Varaždin – Hajduk! Saznajte cijene i promjene koje vas čekaju
Full Article 3 minutes read

Od ponedjeljka kreće prodaja ulaznica za utakmicu Varaždin – Hajduk! Saznajte cijene i promjene koje vas čekaju

Zbog povećanog interesa za utakmicu 2. kola Hrvatski telekom Prve lige, koja će se na Gradskom stadionu u Varaždinu igrati u nedjelju, 28. srpnja, u 20 sati između momčadi Varaždina i Hajduka, kao i promjena prilikom organizacija utakmica HT Prve lige, obavještavamo da će pretprodaja ulaznica za taj susret početi u ponedjeljak, 22. srpnja u Fan shopu na Gradskom stadionu u Zagrebačkoj ulici 94 u Varaždinu.

Pretprodaja ulaznica biti će od ponedjeljka do petka od 10 do 18 sati. Prodaja ulaznica je personalizirana, što znači da je svaki gledatelj prilikom kupnje ulaznice dužan predočiti osobnu iskaznicu i dati potrebne osobne podatke.

Ulaznice za utakmicu Varaždin – Hajduk prodavat će se po sljedećim cijenama:

– Sredina zapadne tribine – 60 kuna
– Lijevi i desni dio zapadne tribine – 50 kuna
– Istočna i južna tribina – 40 kuna

Isto tako i dalje se prodaju godišnje ulaznice NK Varaždin za sezonu 2019./2020., po cijenama od 700 i 500 kuna, pri čemu umirovljenici, branitelji, žene, djeca i dosadašnji vlasnici godišnjih ulaznica imaju popust prilikom kupnje ulaznice, koju će platiti 500, odnosno 300 kuna, ovisno o poziciji na tribini. Klub prodaje i VIP ložu po cijeni od 5 000 kuna.

Što se tiče organizacija utakmica u HT Prvoj ligi najveća promjena za gledatelje odnosi se vezano uz ulaz na stadion. Naime, kod ulaza su postavljeni čitači ulaznica, koji omogućuju pojedinačni ulazak u krug stadiona, odnosno ulaz jedne osobe s ulaznicom. Stoga će se stadion, uoči susreta s Hajdukom, svoja vrata otvoriti u 18 sati i mole se gledatelji da što je moguće ranije dođu na stadion.

www.sjever.hr 21.07.2019.

Input your search keywords and press Enter.