Now Reading:
DIVLJAŠTVO U OREHOVICI: Ukrao mu pilu, prijeti smrću nakon čega ga je gađao sjekirama. Pokušao čak tri puta na sreću nije pogodio
Full Article 2 minutes read

DIVLJAŠTVO U OREHOVICI: Ukrao mu pilu, prijeti smrću nakon čega ga je gađao sjekirama. Pokušao čak tri puta na sreću nije pogodio

zatvor

Općinsko državno odvjetništvo u Varaždinu je provelo prvo ispitivanje uhićenog 52-godišnjaka zbog sumnje na kaznena djela teške krađe i pokušaja teške tjelesne ozljede te prijetnje.

Postoji osnovana sumnja da je 52-godišnjak 12. srpnja 2019. u Orehovcu, podesnim alatom razbio lokot na podrumskim vratima obiteljske kuće oštećenika i iz podruma uzeo i zadržao za sebe pilu vrijednu oko dvije tisuće kuna. Ujedno se osnovano sumnja da je 52-godišnjak nakon opisanog događaja, u alkoholiziranom stanju prijetio istom oštećeniku da će ga ubiti, a potom uzeo tri sjekire i bacio ih jednu za drugom na oštećenika s udaljenosti manjoj od deset metara, ali ga nije pogodio jer se oštećenik uspio izmaknuti.

Sutkinja istrage Županijskog suda u Varaždinu prihvatila je prijedlog državnog odvjetnika i odredila 52-godišnjaku istražni zatvor zbog opasnosti od ponavljanja kaznenih djela, dovršenja pokušanog kaznenog djela i počinjenja kaznenog djela kojim prijeti.

www.sjever.hr 19.07.2019.

Input your search keywords and press Enter.