Now Reading:
Varaždin spreman za gostovanje kod Rijeke – trener i igrači puni optimizma
Full Article 2 minutes read

Varaždin spreman za gostovanje kod Rijeke – trener i igrači puni optimizma

U svojoj prvoj utakmici nove sezone Prve hrvatske nogometne lige, NK Varaždin gostovat će ove subote kod Rijeke, a susret će se igrati na Rujevici.
Uoči susreta, u Klubu je održana presica na kojoj su se novinarima obratili trener Borimir Perković i igrač Marko Stolnik.

-Veseli nas početak prvenstva, zbog takvih se utakmica trenira, a svjesni smo da igramo protiv momčadi koja je jedna od najboljih od Ligi, ekipe koja je favorit, bez obzira na to tko je na drugoj strani. Svjesni smo toga, ali smo svjesni i da favorit ne mora uvijek dobro igrati i pobijediti. Pokušat ćemo biti hrabri, disciplinirani, svjesni da će sigurno biti situacija iz kojih možemo kreirati nešto da zabijemo gol – rekao je Perković i dodao da su svi igrači svjesni da moraju dati svoj maksimum.
Leonard Vuk nema pravo nastupa zbog tri opomene iz prošle sezone, ali Klub može računati na sve ostale registrirane igrače, budući da nitko nije ozlijeđen.

Marko Stolnik istaknuo je kako je konačno došao trenutak koji su svi čekali, cijeli grad i Klub.

-Mislim da smo spremni, da smo dobro odradili pripreme, pohvatali sve zahtjeve novog trenera. Rijeka je jedna od kvalitetnijih ekipa u Prvoj ligi i čeka nas teško gostovanje, ali mislim da ćemo svi uživati u utakmici. Njihova prednost je domaći teren, njihova publika, ali imamo i mi svoje prednosti i svoju taktiku. Bitno je biti motiviran i skoncentriran u svakom trenutku u vjerovati da možemo– rekao je Stolnik.

Trener Perković je optimistično istaknuo da razloga za strah nema, da svi trebaju dati svoj maksimum, dodavši da će Varaždin započeti utakmicu malo defenzivnije i opreznije, budući da je Rijeka ekipa koja ima odlične individualce i odličnog trenera.

-Imamo protiv sebe zahtjevnu ekipu, ali sam siguran da ćemo i mi imati šanse iz kojih ćemo moći zabiti – zaključio je trener Varaždina.
Subotnja će utakmica na Rujevici početi u 19 sati.

www.sjever.hr/a.kučić/aktualno.hr

18.07.2019.

Input your search keywords and press Enter.