Now Reading:
NK Varteks gradi nogometni centar
Full Article 3 minutes read

NK Varteks gradi nogometni centar

nk varteks

Kongresna dvorana varaždinske Arene ovog je ponedjeljka svjedočila roditeljskom sastanku škole nogometa NK Varteks gdje je, između ostalog, predstavljen projekt izgradnje Varteksovog nogometnog centra na mjestu sportskog centra Hraščica.

Poseban naglasak bio je na, trenutno najvećem problemu ŠN i NK Varteks u cijelosti, a to je infrastruktura tj. nedostatak osnovnih uvjeta za trening i osobnu higijenu polaznika škole nogometa. Iz toga razloga, kao posebni gosti ovoga roditeljskog sastanka, prisustvovali su gradonačelnik Varaždina Ivan Čehok i zamjenik Zlatan Avar.

I gradonačelnik i predsjednik kluba Siniša Fučkar su u svojem obraćanju istaknuli da su svjesni uvjeta u kojima djeca treniraju te opisali put koji je Grad, zajedno s Upravom NK Varteks prošao u cilju rješavanja navedenog problema.

Na sastanku je potvrđena namjera Grada i kluba da se u idućem razdoblju izgrade svlačionice s tuševima za polaznike škole nogometa, teren s umjetnom travom dimenzija 106×70 m gdje je ugovor s državom potpisan s rokom izgradnje najkasnije do kraja godine, navodnjavanje postojećeg travnatog terena, rasvjete na oba terena te izgradnja tribine na postojećem glavnom igralištu.

Istaknute su vrijednosti projekta, koje osim gore navedenih kao što su podizanje sanitarnih i okolišnih standarda za sadašnje korisnike prostora objekta sportskog centra u Hraščici, kao i vrijednosti za lokalnu zajednicu, gdje će djeca iz naselja slobodno koristit novo igralište s umjetnom travom za igru i razonodu, dok će veterani sportskog društva Hraščica time dobiti na korištenje mnogo bolje uvjete za svoje sportske projekte.
U nastavku roditeljskog sastanka Siniša Fučkar, dr. med., roditeljima je održao zanimljivo predavanje o ozljedama, liječenju i prevenciji kod djece sportaša.

www.sjever.hr 13.06.2019.

Input your search keywords and press Enter.