Now Reading:
VARAŽDINSKA POLICIJA ZADOVOLJNA: Od 8.036 navijača koji su jučer bili na utakmici Hrvatska-Tunis njih pet je završilo u policiji
Full Article 2 minutes read

VARAŽDINSKA POLICIJA ZADOVOLJNA: Od 8.036 navijača koji su jučer bili na utakmici Hrvatska-Tunis njih pet je završilo u policiji

Kako izvještava PU varaždinska jučerašnja utakmica između Hrvatske i Tunisa, sa sigurnosnog aspekta, prošla je jako dobro. Bilo je i gostujućih navijača, a neki domaći su završili u policijskoj stanici.

-Jučer, s početkom u 20.45 sati, na Gradskom stadionu Varaždin odigrana je prijateljska međunarodna nogometna utakmica između reprezentacije Hrvatske i Tunisa koju je s tribina pratilo i pogledalo oko 8036 gledatelja, od kojeg broja je njih 50 bilo gostujućih navijača.

U službene prostorije policije, prije, za vrijeme i nakon utakmice, zbog prekršaja, dovedeno je ukupno 5 navijača. Zbog počinjenja prekršaja iz članka 4. Zakona o sprječavanju nereda na športskim natjecanjima privedeno je 4 navijača, odnosno oni su nakon završetka utakmice ušli u igrački teren. Jedan navijač je priveden zbog počinjenja prekršaja iz članka 17. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.

Sa sigurnosnog aspekta cjelokupni organizirani dolazak i odlazak gostujućih navijača, kao i svih domaćih navijača na stadionu prošao je u najboljem redu – doznajemo u varaždinskoj policiji.

s.kalajdžija/sjever.hr 12.06.2019.

Input your search keywords and press Enter.