Now Reading:
Održan prvi sastanak Radne grupe za izradu, provedbu i izvješćivanje o provedbi Plana razvoja Koprivničko-križevačke županije za razdoblje 2021.-2030.
Full Article 2 minutes read

Održan prvi sastanak Radne grupe za izradu, provedbu i izvješćivanje o provedbi Plana razvoja Koprivničko-križevačke županije za razdoblje 2021.-2030.

kckzz

U prostorijama Županijske uprave, u ponedjeljak 10. lipnja, održan je prvi sastanak Radne grupe za izradu, provedbu i izvješćivanje o provedbi Plana razvoja Koprivničko-križevačke županije za razdoblje 2021.-2030. Sastanku su uz predstavnike PORA-e prisustvovali i zamjenik župana Ratimir Ljubić sa suradnicima koji je sudionicima poželio nastavak uspješne suradnje na izradi novog Plana razvoja.

Nakon toga je voditeljica Odjela za strateško planiranje i regionalni razvoj Tihana Kraljić istaknula da je Razvojna agencija PORA KKŽ započela proces izrade Plana razvoja iako od strane resornog Ministarstva nisu još dobivene konkretne smjernice. Osvrnula na Priručnik za izradu, provedbu te praćenje i vrednovanje provedbe Plana razvoja Koprivničko-križevačke županije za razdoblje 2021.-2030. te Analizu stanja Županijske razvojne strategije Koprivničko-križevačke županije za razdoblje 2014-2020. koja će biti temelj za novi Plan razvoja.

Na kraju sastanka dogovoreno je da se ažurirani podaci dostave u Razvojnu agenciju PORA-u KKŽ zaključno s 01. kolovoza 2019. godine.

Radna grupa ima 14 članova, a čine je predstavnici upravnih odjela Koprivničko-križevačke županije, ustanova kojima je osnivač Koprivničko-križevačka županija, Županijske obrtničke i gospodarske komore te Odbora za gospodarski razvoj Županijske skupštine Koprivničko-križevačke županije.

www.sjever.hr/kckzz.hr 11.06.2019

Input your search keywords and press Enter.