Now Reading:
SALE-MONT Krapina d.o.o. 28- salon Marlex proizvoda u Hrvatskoj
Full Article 3 minutes read

SALE-MONT Krapina d.o.o. 28- salon Marlex proizvoda u Hrvatskoj

marlex-salemont

Pored 6 salona u Austriji, Italiji i Francuskoj, otvoren je novi izložbeno-prodajni salon u suradnji sa tvrtkom SALE-MONT Krapina d.o.o., koji je 28. salon Marlex proizvoda u RH, moderno opremljen sa uzorcima iz proizvodnog programa. U salonu Vas očekuju educirani djelatnici koji će vam pomoći pri odabiru najbolje stolarije za Vas, Vašu obitelj ili poslovne potrebe.

MARLEX d.o.o. je tvornica u privatnom vlasništvu sa sjedištem u Varaždinu koja posluje od 2003. godine. Ulaganjem u razvoj tehnologije i kadrova, tvrtka bilježi vrlo snažan razvoj te je najbolji i najuspješniji proizvođač PVC i ALU stolarije u Hrvatskoj. Tvrtka posluje na području cijele Hrvatske, a njeni su proizvodi zastupljeni i u mnogim zemljama EU. Poslovni prostori tvornice Marlex nalaze se na preko 22.000 kvadratnih metara u Varaždinu te zapošljavaju više od 240 zaposlenika.

Vodeći su po ulaganju u strojeve i opremu najnovije generacije u Hrvatskoj u segmentu proizvodnje prozora od PVC-a i Aluminija. Proizvodnju su modernizirali još 2007. godine sa novom linijom renomirane europske firme ELUMATEC koja drži apsolutni vrh kvalitete u proizvodnji strojeva za obradu PVC profila Aluplast Gmbh te 2016. godine, sa novom linijom od renomirane europske firme STÜRTZ, sa kojom su povećali kapacitet proizvodnje, smanjili rokove isporuke, te postali lider u broju proizvedenih jedinica ne samo u Hrvatskoj nego i u regiji. Od 2017. godine tvrtka Marlex kreće u opremanje najmodernijeg proizvodnog pogona od firme Elumatec za Aluminijsku stolariju u Hrvatskoj te bilježi konstantan rast u segmentu proizvodnje i prodaje aluminijskih elemenata. Od 2018 g. Marlex započinje ekskluzivnu suradnju sa renomiranom kompanijom ALUPROF, čime se diže nivo kvalitete u segmentu prodaje i proizvodnje aluminijskih elemenata : aluminijskih vrata i prozora, fasadnih sistema, kliznih sistema te sistema zaštite od sunca na zadovoljstvo svih partnera i kupaca. ALUPROF kontinuirano ulaže u razvoj inovativnih proizvoda, što omogućuje kvalitetno plasiranje proizvoda na tržište Republike Hrvatske i svih zemalja EU.

Sale-mont Krapina d.o.o. nalazi se u Polju Krapinskom u Krapini, na broju 114. Radno vrijeme salona je od 08,00 do 16,00 sati, a subotom od 08,00 do 13,00 sati.

m.sopek/sjever.hr 08.06.2019.

Input your search keywords and press Enter.