Now Reading:
Mala općina nadomak Varaždina ima dva člana Vatrenih – MELNJAK: Ovo je najbolje razdoblje moje karijere
Full Article 3 minutes read

Mala općina nadomak Varaždina ima dva člana Vatrenih – MELNJAK: Ovo je najbolje razdoblje moje karijere

melnjak

Mala općina kraj Varaždina, Vidovec, ima dva reprezentativca. Riječ je o Marku Rogu i novopečenom članu Vatrenih Dariu Melnjaku koji je podijelio svoje dojmove sa svoje prve reprezentativne akcije – novi član Vatrenih osvrnuo se na prilagodbu, sezonu u Turskoj i Wales.

Prilagodba u reprezentaciji

“Prva je dva dana okupljanja moj bratić Rog bio sa mnom, opustio me, i pomogao u prilagodbi. Naravno da mi je žao što više nije s nama, no zdravlje mu je najvažnije, a na meni je dati sve od sebe i pomoći reprezentaciji. Svi su dečki dobri i na treningu se sve zaboravi, a kroz karijeru se uvijek spremamo na novo društvo. Već nakon prvih par dana osjećam se kao da sam dugo u reprezentaciji”

Sezona u Turskoj

“Rizespor je bio posljednji na tablici, ali podigli smo se sa začelja i izašli iz zone ispadanja. Nije bilo vremena za prilagodbu, gorilo je pod petama. Sada se priča o mojim golovima, no bilo je bitno dobro odrađivati i obrambeni posao. U Turskoj ima mnogo odličnih igrača koji su došli iz Premiershipa i protiv njih sam sebi potvrdio svoju kvalitetu. Igra se pred fanatičnim navijačima, podiglo mi se samopouzdanje i bude li se izbornik odlučio za mene, dat ću maksimum. Ovo je najbolje razdoblje moje karijere i jedva čekam utakmicu. Dat ću sve od sebe da iskoristim eventualnu priliku”

Pripreme za Wales

“Svakodnevno razgovaramo, analiziramo i vjerujem da smo spremni. Radimo na svojoj igri, razmišljamo o velškoj i vjerujem da imamo rješenja”

Tekst i foto HNS 05.06.2019.

Input your search keywords and press Enter.