Now Reading:
FILMSKA POTJERA U MEĐIMURJU: Prevozio nezakonite migrante, bježao policiji pa sletio s ceste
Full Article 2 minutes read

FILMSKA POTJERA U MEĐIMURJU: Prevozio nezakonite migrante, bježao policiji pa sletio s ceste

policiija

Jutros oko 4 sata u Grabrovniku, policijski službenici policijske postaje Mursko Središće prilikom nadzora državne granice uočili su osobni automobil zagrebačkih registarskih oznaka te posumnjali da se radi o nezakonitim migrantima. Uz upaljena rotacijska svjetla krenuli su u potjeru za vozilom.

Tijekom potjere odbjegli je vozač velikom brzinom  u pretjecanju prošao pored drugog  policijskog vozila, udarivši u retrovizor. Policijski službenici nastavili su potjeru za odbjeglim vozačem koji je nedaleko mjesta Banfi zbog neprilagođene brzine u oštrom zavoju sletio s ceste i udario u zaštitnu ogradu. Dvadesetogodišnji vozač, državljanin Srbije nakon nesreće pokušao je pobjeći s mjesta događaja, ali je uz primjenu sredstava prisile svladan i priveden u Policijsku postaju Mursko Središće na kriminalističko istraživanje.

Petorica stranih državljana, koji su bili u osobnom automobilu vozilom hitne medicinske pomoći prevezeni su u čakovečku bolnicu, gdje je utvrđeno da su lakše ozlijeđeni. Trenutno se nad njima provodi postupak sukladno odredbama Zakona o strancima. Kriminalistička istraživanja se nastavljaju.

s.kalajdžija/sjever.hr 29.05.2019.

Input your search keywords and press Enter.