Now Reading:
Doznali smo bi li SDP-ovi kandidati za EU parlament, Antolić Vupora i Novak, podržali kandidaturu Milanovića za predsjednika
Full Article 2 minutes read

Doznali smo bi li SDP-ovi kandidati za EU parlament, Antolić Vupora i Novak, podržali kandidaturu Milanovića za predsjednika

Župan krapinsko-zagorske županije, SDP-ov Željko Kolar, mišljenja je da ako se Zoran Milanović planira kandidirati na slijedećim predsjedničkim izborima da svakako to treba napraviti u suradnji sa strankom. Izjavio je to u Krapini nakon zajedničkog sastanka sa SDP-ovih kandidatima za izbore za Europski parlament, varaždinskom Barbaraom Antolić Vupora i međimurskim Mladenom Novakom, odgovarajući na novinarska pitanja oko moguće Milanovićeve kandidature.

Bi li podržali Milanovića za predsjednika upitali smo i njih.

Odgovarajući na pitanje bi li ona poduprla kandidaturu Milanovića za predsjednika Antolić Vupora je kazala da, ako će to biti on, imat će punu potporu stranke i njenu osobono. Na dodatno pitanje ako se Milanović odluči ipak na izbore izaći kao nezavisni, umjesto kao stranački kandidat, zaključila je da će oni kao članovi stranke poduprijeti isključivo kandidata stranke. Na isto pitanje, Milanović „da” ili „ne” Novak je kazao kako će se nakon izbora za EU parlament otvoriti unutarstranački izborni postupak.
-Ako će biti potrebe, bit će i predizbori i onaj tko će dobiti najviše bit će naš zajednički kandidata, a taj će biti sigurno bolji od bilo kojeg drugog – zaključio je Novak.

s.kalajdžija/sjever.hr 24.05.2019.

Input your search keywords and press Enter.