Now Reading:
Utvrđene okolnosti nesreće u kojoj je sinoć poginuo 62-godišnjak
Full Article 2 minutes read

Utvrđene okolnosti nesreće u kojoj je sinoć poginuo 62-godišnjak

policija

Policijska uprava varaždinska danas je izvijestila o detaljima teške prometne nesreće koja se jučer dogodila na pružnom prijelazu u Sudovčini, na području grada Ludbrega.

Podsjetimo, oko 18.15 sati došlo je do naleta vlaka na traktor, a u nesreći je smrtno stradao vozač traktora starosti 62 godine. Nesretni 62-godišnji muškarac upravljao je neregistriranim traktorom Vinogradskom ulicom iz smjera Gornjeg Martijanca u smjeru državne ceste D-2. Nailaskom na prijelaz preko željezničke pruge bez branika ili polu branika označen Andrijinim križem i prometnim znakom „obavezno zaustavljanje” nije zaustavio traktor, već je počeo prelaziti prugu u trenutku kada je prugom iz smjera Varaždina naišao putnički vlak. Došlo je do udara vlaka u lijevi bočni dio traktora. Uslijed udara traktor je odbačen na travnatu površinu. Vozač traktora je uslijed zadobivenih ozljeda na mjestu preminuo.
Smrt je konstatirala liječnica Zavoda za hitnu medicinu Varaždinske županije.

Željeznički promet na navedenoj lokaciji te promet lokalnom cestom bili su obustavljeni za vrijeme trajanja očevida sve do 20.45 sati.

www.sjever.hr/aktualno.hr 22.05.2019.

Input your search keywords and press Enter.