Now Reading:
Slaven Belupo remizirao s Lokomotivom
Full Article 3 minutes read

Slaven Belupo remizirao s Lokomotivom

slaven belupo

Nogometaši Slaven Belupa u srijedu su u 34. kolu Hrvatski Telekom Prve lige remizirali s Lokomotivom. Po iznimno lošem, hladnom i kišovitom, vremenu na koprivničkom Gradskom stadionu Ivan Kušek – Apaš rezultat je bio 1:1, a jedini pogodak za našu momčad postigao je Lima.

Trener Ivica Sertić danas nije mogao računati na kartoniranog Vidovića i ozlijeđene Bačelić Grgića, Zirduma, Krstanovića, Čanađiju, Jelića i Bongonguija. Tako su danas među 18 igrača bila čak devetorica iz naše škole nogometa. Od prve minute su zaigrali Međimorec, Šarlija, Jajalo, Delić i Dolček, dok su na klupi bili Marković, Martinaga, Bogojević i Mladen.

U prvih 20-ak minuta današnje utakmice nismo vidjeli ozbiljniju priliku ni na jednoj strani, a onda je udarcem iz daleka Lecjaks zaprijetio Filipoviću koji je bio siguran i obranio svoj gol. U 37. minuti odlično je pucao Kastrati, ali je stativa spasila vrata naše momčadi. Veliku priliku imao je Slaven pet minuta prije kraja susreta. Delić je fino spustio glavom centaršut Dolčeka za Limu koji kasni tek nekoliko centimetara s uklizavanjem propušta loptu pospremiti u mrežu. Do kraja prvih 45 minuta pokušao je Ivanušec iz slobodnog udarca, ali je rezultat ostao 0:0.

Odmah na startu nastavka naša je momčad je došla u vodstvo. Nakon jednog kornera visoko je skočio Međimorec, a njegov udarac gostujući igrači zaustavili su rukom što je sudac Pejin kaznio sviravši jedanaesterac. Siguran s ‘bijele točke’ bio je Lima i tako u 49. minuti zabio za 1:0. Samo dvije minute kasnije Delić je snažno pucao iskosa s lijeve strane, ali je Grbić odličnom reakcijom spasio Lokomotivu. Odgovorili su gosti preko Jakića u 57. minuti, no Filipović je bio siguran. Petnaestak minuta kasnije ‘škaricama’ je zaprijetio Drožđek, ali je bio neprecizan. Ono što mu tada nije pošlo za nogom, pošlo mu je minutu kasnije kada je pogodio druge rašlje za 1:1. Bio je to i konačan rezultat utakmice.

Nogometaši Slaven Belupa novu prvenstvenu utakmicu imaju u ponedjeljak kada će u Zagrebu gostovati kod Rudeša. Utakmica će se igrati s početkom u 18 sati.

15. svibnja 2019. – 34. kolo Hrvatski Telekom Prve lige
Koprivnica, Gradski stadion Ivan Kušek – Apaš

NK Slaven Belupo – NK Lokomotiva 1:1 (0:0)

NK Slaven Belupo: Filipović – Iharoš, Međimorec, Šarlija, Goda – Jajalo, Plantak, Puclin – Delić (od 90. Doležal), Lima, Dolček (od 53. Bogojević). Trener: Ivica Sertić

NK Lokomotiva: Grbić – Hujber, Majstorović, Kolinger, Lecjaks – Jakić, Đurasek (od 69. Mlinar) – Kastrati (od 52. Maružin), Ivanušec, Uzuni – Radonjić (od 56. Drožđek). Trener:Goran Tomić.

Suci: Tihomir Pejin (D. Miholjac), Goran Pataki (Đakovo), Marjan Tomas (Osijek), Dario Bel (Osijek)

Delegat: Marko Ilijašev (B. Manastir)

Kontrolor: Alojzije Šupraha (Split)

Žuti kartoni: Šarlija 16′, Lima 29′, Plantak 45′, Puclin 55′, Bogojević 80′ (Slaven Belupo); Đurasek 23′, Jakić 48′ (Lokomotiva)

Crveni kartoni: – (Slaven Belupo); – (Lokomotiva)

Strijelci: 1:0 Lima 49′, 1:1 Drožđek 75′

www.sjever.hr Tekst i foto NK Slaven Belupo 16.05.2019.

Input your search keywords and press Enter.