Now Reading:
Slaven Belupo u Zaprešiću upisao veliku pobjedu i osvojio važna tri boda
Full Article 2 minutes read

Slaven Belupo u Zaprešiću upisao veliku pobjedu i osvojio važna tri boda

slaven belupo


Nogometaši Slaven Belupa u 31. su kolu Hrvatski  Telekom Prve lige upisali važnu pobjedu i osvojili velika tri boda. Rezultatom 1:3 svladali su Inter u Zaprešiću, a mrežu su tresli Goda, Čanađija i Delić.

Naša je momčad povela iz prve prilike na susretu. Krstanović je u 6. minuti brzo izveo jedan prekršaj i pronašao Godu koji prekrasno, iz prve pogađa iskosa s lijeve strane za 0:1. Pokušao je odgovoriti  Inter preko Postonjskog koji glavom nije bio precizan. Veliku šansu imao je Bongongui u 24. minuti, ali je iz idealne situacije pucao iznad gola. Do kraja poluvremena rezultat se nije mijenjao te je Slaven Belupo na odmor otišao s minimalnom prednošću.

Inter je izjednačio u 54. minuti kada je Tsonev udarcem s 10-ak metara matirao Filipovića za 1:1. Samo tri minute kasnije Čanađija je vratio našu momčad u vodstvo. Lijepo je veznjak Slavena matirao domaćeg vratara nakon asistencije Bongonguija za 2:1. Za 3:1 zabio je Delić u 61. minuti. Odlično je kapetan naše momčadi primirio centaršut Plantaka i snažnim udarcem zatresao mrežu Intera. Tako je Slaven Belupo stigao do velike pobjede i važna tri boda.

28. travanj 2019. – 31. kolo Hrvatski Telekom Prve lige
Zaprešić, SRC Zaprešić

NK Inter – NK Slaven Belupo 1:3 (0:1)

Inter: Matković – Bosec, Tatomirović, Šimunec (od 46. Luštica), Čeliković (od 79. Haramustek) – Postonjski, Muhar, Tsnonev (od 78. Kaluđerović), Rak – Serderov, Mamut. Trener: Samir Toplak.

Slaven Belupo: Filipović – Iharoš, Međimorec, Šarlija, Goda – Vidović, Plantak – Bongongui, Čanađija, Delić (od 88. Menalo) – Krstanović (od 91. Lima). Trener: Ivica Sertić.

Suci: Ivan Bebek (Rijeka), Ivica Modrić (Zagreb), Igor Krmar (Zagreb), Ante Čuljak (Zagreb)

Delegat: Ivica Šparavec (Samobor)

Kontrolor: Miro Marijanović (Osijek)

Žuti kartoni: Čeliković 66′, Luštica 91′ (Inter); – Goda 70′ (Slaven Belupo)

Crveni kartoni: (Inter); – (Slaven Belupo)

Strijelci: 0:1 Goda 6′, 1:1 Tsonev 54′, 1:2 Čanađija 57′, 1:3 Delić 61′

Tekst i foto NK Slaven Belupo 29.04.2019.

Input your search keywords and press Enter.