Now Reading:
Happy bike: Ludbrežani imaju jedinstveno parkiralište za bicikle
Full Article 2 minutes read

Happy bike: Ludbrežani imaju jedinstveno parkiralište za bicikle

ludbreg bicikli

Parkiralište za bicikle nova je komunalna oprema na području Grada Ludbrega, čija je izrada i postavljanje sufinancirano iz projekta Happy bike koji se provodi u okviru prekograničnog programa INTERREG HU HR 2014-2020. Partneri Grada Ludbrega na projektu su Grad Prelog i Grad Letenye.

Svrha provođenja projekta je unapređenje biciklističke infrastrukture i turističke ponude, s obzirom na globalni porast cikloturista te sve veći broj evidentiranih biciklista koji posjećuju Grad Ludbreg. Parkiralište za bicikle koje je ovih dana postavljeno na lokaciji u blizini Svetišta omogućit će biciklistima da na sigurnoj lokaciji, a u neposrednoj blizini centra grada, ostave svoje bicikle i pješke obiđu sve sakralne, kulturne i prirodne atrakcije i sadržaje na području Grada.

Dizajn, izgled i izrada parkirališta jedinstveni su i predstavljaju atraktivan spoj tradicionalnog i modernog, čime je i samo parkiralište svojevrsna atrakcija na biciklističkoj ruti. Do kraja projekta, postavit će se na nekoliko lokacija info table sa opremom za popravak i brzi servis bicikla, kako bi se osigurala i tehnička pomoć biciklistima.

s.kalajdžija/sjever.hr 29.04.2019.

Input your search keywords and press Enter.

Prijavite se za primanje prvih

regionalnih digitalnih novina

Uspješno ste se prijavili!

Došlo je do pogreške prilikom pokušaja slanja vašeg zahtjeva. Molim pokušajte ponovno.

Slanjem podataka suglasni ste s Uvjetima korištenja, specifičnim svrhama korištenja i vašim pravima.