Now Reading:
Happy bike: Ludbrežani imaju jedinstveno parkiralište za bicikle
Full Article 2 minutes read

Happy bike: Ludbrežani imaju jedinstveno parkiralište za bicikle

ludbreg bicikli

Parkiralište za bicikle nova je komunalna oprema na području Grada Ludbrega, čija je izrada i postavljanje sufinancirano iz projekta Happy bike koji se provodi u okviru prekograničnog programa INTERREG HU HR 2014-2020. Partneri Grada Ludbrega na projektu su Grad Prelog i Grad Letenye.

Svrha provođenja projekta je unapređenje biciklističke infrastrukture i turističke ponude, s obzirom na globalni porast cikloturista te sve veći broj evidentiranih biciklista koji posjećuju Grad Ludbreg. Parkiralište za bicikle koje je ovih dana postavljeno na lokaciji u blizini Svetišta omogućit će biciklistima da na sigurnoj lokaciji, a u neposrednoj blizini centra grada, ostave svoje bicikle i pješke obiđu sve sakralne, kulturne i prirodne atrakcije i sadržaje na području Grada.

Dizajn, izgled i izrada parkirališta jedinstveni su i predstavljaju atraktivan spoj tradicionalnog i modernog, čime je i samo parkiralište svojevrsna atrakcija na biciklističkoj ruti. Do kraja projekta, postavit će se na nekoliko lokacija info table sa opremom za popravak i brzi servis bicikla, kako bi se osigurala i tehnička pomoć biciklistima.

s.kalajdžija/sjever.hr 29.04.2019.

Input your search keywords and press Enter.