Now Reading:
National Geographic i Grad Zagreb partneri na projektu
Full Article 1 minutes read

National Geographic i Grad Zagreb partneri na projektu

žiuti okvir

U subotu je u Glazbenom paviljonu na Zrinjevcu predstavljen projekt Žuti okvir za održivi razvoj, znanost i obrazovanje. Ovaj dugoročni projekt pokreće National Geographic s ciljem promoviranja i vrednovanja djelatnosti povezanih s održivim razvojem, zaštitom okoliša, znanošću i obrazovanjem.

Zamjenica gradonačelnika Olivera Majić je naglasila da je ovo događanje ključno za Zagreb jer se dugoročni projekt Žuti okvir održava u okviru zagrebačkog projekta Žbica. Grad Zagreb potiče partnerske odnose jer smatramo da je pitanje održivog razvoja odavno nadišlo administrativne granice. Dugoročnu održivost i očuvanje okoliša u Zagrebu su moguće jedino kroz suradnju, s toga nam je izuzetno drago što je respektabilni časopis National Geographic jedan od suradnika na ovom hvalevrijednom projektu, rekla je.

Skupa sa zamjenicom Majić na konferenciji su sudjelovati i izaslanik predsjednice Republike Hrvatske Tomislav Madžar, načelnica Sektora za klimatske aktivnosti i održivi razvoj Jasenka Nećak i glavni urednik National Geographic Hrvatska Hrvoje Prčić.

Tekst i foto www.zagreb.hr

Input your search keywords and press Enter.