Now Reading:
National Geographic i Grad Zagreb partneri na projektu
Full Article 1 minutes read

National Geographic i Grad Zagreb partneri na projektu

žiuti okvir

U subotu je u Glazbenom paviljonu na Zrinjevcu predstavljen projekt Žuti okvir za održivi razvoj, znanost i obrazovanje. Ovaj dugoročni projekt pokreće National Geographic s ciljem promoviranja i vrednovanja djelatnosti povezanih s održivim razvojem, zaštitom okoliša, znanošću i obrazovanjem.

Zamjenica gradonačelnika Olivera Majić je naglasila da je ovo događanje ključno za Zagreb jer se dugoročni projekt Žuti okvir održava u okviru zagrebačkog projekta Žbica. Grad Zagreb potiče partnerske odnose jer smatramo da je pitanje održivog razvoja odavno nadišlo administrativne granice. Dugoročnu održivost i očuvanje okoliša u Zagrebu su moguće jedino kroz suradnju, s toga nam je izuzetno drago što je respektabilni časopis National Geographic jedan od suradnika na ovom hvalevrijednom projektu, rekla je.

Skupa sa zamjenicom Majić na konferenciji su sudjelovati i izaslanik predsjednice Republike Hrvatske Tomislav Madžar, načelnica Sektora za klimatske aktivnosti i održivi razvoj Jasenka Nećak i glavni urednik National Geographic Hrvatska Hrvoje Prčić.

Tekst i foto www.zagreb.hr

Input your search keywords and press Enter.

Prijavite se za primanje prvih

regionalnih digitalnih novina

Uspješno ste se prijavili!

Došlo je do pogreške prilikom pokušaja slanja vašeg zahtjeva. Molim pokušajte ponovno.

Slanjem podataka suglasni ste s Uvjetima korištenja, specifičnim svrhama korištenja i vašim pravima.