Now Reading:
Samobor najbolji na društvenim mrežama
Full Article 1 minutes read

Samobor najbolji na društvenim mrežama

samobor

Kako bi stekli elementarni uvid u stanje digitaliziranosti usluga i komunikacije gradskih uprava s građanima, stručnjaci iz Apsolona, konzultantske tvrtke specijalizirane i za unaprjeđenje digitalnog poslovanja, napravili su prvu veliku studiju digitalne spremnosti 20 najvećih hrvatskih gradova koju je u sklopu projekta Najbolji gradovi prvi objavio portal Gradonačelnik hr. 

Među najboljim manjim gradovima (do 50.000 stanovnika) našao se i Samobor, u konkurenciji manjih gradova uz Samobor na vrh izbijaju Bjelovar i Dubrovnik.

Grad Samobor osobito je aktivan na društvenim mrežama i pobjednik kategorije koja se odnosi na komunikaciju na društvenim mrežama, ima vrlo preglednu i interaktivnu internetsku stranicu usmjerenu prema User experience modelu, koja već na ulazu odvojeno usmjerava i prilagođava informacije za građane i za posjetitelje, dodatno odvajajući strane posjetitelje od domaćih.

Na ovaj način olakšana je komunikacija Gradske uprave i građana, a Grad Samobor ulaže u rješenja kojima će biti još transparentniji i otvoreniji, poput jedinstvenog registra nekretnina, a naglasak je na brzoj i konkretnoj komunikaciji. 

www.sjever.hr/samobor.hr

Input your search keywords and press Enter.