Now Reading:
ODLIČNA VIJEST ZA DAME U Hrvatskoj otvoren prvi outlet s kozmetikom – cijene od 5 do 100 kuna
Full Article 2 minutes read

ODLIČNA VIJEST ZA DAME U Hrvatskoj otvoren prvi outlet s kozmetikom – cijene od 5 do 100 kuna

trgovina

Hrvatska je dobila svoj prvi outlet s kozmetikom i to onaj s pet zvjezdica. Riječ je o Five Star Outletu u zagrebačkim Sesvetama u kojem se mogu kupiti kozmetički proizvodi po cijenama koje se kreću od pet pa do stotinjak kuna, piše Novac.hr.

Palete sjenila, puderi i kreme za sunčanje za 30-ak te deterdženti za pranje rublja i ruževi za 20-ak kuna, samo su dio ponude koja se može pronaći u tom hrvatskom outletu, a riječ je zapravo o proizvodima namijenjenim za njemačko tržište koji se nisu uspjeli prodati.
U Lijepu našu novi artikli će stizati u prosjeku svaka tri tjedna. Pritom bi trebalo naglasiti kako se doista radi o novim proizvodima, a ne o prošlogodišnjim ili onima pred istekom roka trajanja, napisali su na svojim stranicama iz kompanije u vlasništvu Franje Šarića.
Kako piše Novac, Müller i dm u Njemačkoj imaju običaj naručiti previše artikala i kratko ih držati na policama pa ih njemački potrošači ni ne stignu kupiti. Stoga Five Star Outlet u zgradi bivšeg Europatradea prodaje njemačke proizvode po 30 do 50 posto nižim cijenama nego što se mogu naći u ostalim trgovinama.
Five Star Outlet u svojoj ponudi ima proizvode koje inače nude drogerije i parfumerije, a riječ je o brendovima kao što su L’Oreal, Max Factor, Make up Revolution ili Nivea i Always. Uz to, ovaj zagrebački trgovački centar uvodi i novi brend na naše tržište, njemački Rossman. Osim kozmetičkih proizvoda, outlet nudi i proizvode za kućanstvo poput, primjerice, deterdženata ili omekšivača za rublje, ali i tehniku.

www.sjever.hr/aktualno.hr

Input your search keywords and press Enter.