Now Reading:
ODLIČNA VIJEST ZA DAME U Hrvatskoj otvoren prvi outlet s kozmetikom – cijene od 5 do 100 kuna
Full Article 2 minutes read

ODLIČNA VIJEST ZA DAME U Hrvatskoj otvoren prvi outlet s kozmetikom – cijene od 5 do 100 kuna

trgovina

Hrvatska je dobila svoj prvi outlet s kozmetikom i to onaj s pet zvjezdica. Riječ je o Five Star Outletu u zagrebačkim Sesvetama u kojem se mogu kupiti kozmetički proizvodi po cijenama koje se kreću od pet pa do stotinjak kuna, piše Novac.hr.

Palete sjenila, puderi i kreme za sunčanje za 30-ak te deterdženti za pranje rublja i ruževi za 20-ak kuna, samo su dio ponude koja se može pronaći u tom hrvatskom outletu, a riječ je zapravo o proizvodima namijenjenim za njemačko tržište koji se nisu uspjeli prodati.
U Lijepu našu novi artikli će stizati u prosjeku svaka tri tjedna. Pritom bi trebalo naglasiti kako se doista radi o novim proizvodima, a ne o prošlogodišnjim ili onima pred istekom roka trajanja, napisali su na svojim stranicama iz kompanije u vlasništvu Franje Šarića.
Kako piše Novac, Müller i dm u Njemačkoj imaju običaj naručiti previše artikala i kratko ih držati na policama pa ih njemački potrošači ni ne stignu kupiti. Stoga Five Star Outlet u zgradi bivšeg Europatradea prodaje njemačke proizvode po 30 do 50 posto nižim cijenama nego što se mogu naći u ostalim trgovinama.
Five Star Outlet u svojoj ponudi ima proizvode koje inače nude drogerije i parfumerije, a riječ je o brendovima kao što su L’Oreal, Max Factor, Make up Revolution ili Nivea i Always. Uz to, ovaj zagrebački trgovački centar uvodi i novi brend na naše tržište, njemački Rossman. Osim kozmetičkih proizvoda, outlet nudi i proizvode za kućanstvo poput, primjerice, deterdženata ili omekšivača za rublje, ali i tehniku.

www.sjever.hr/aktualno.hr

Input your search keywords and press Enter.

Prijavite se za primanje prvih

regionalnih digitalnih novina

Uspješno ste se prijavili!

Došlo je do pogreške prilikom pokušaja slanja vašeg zahtjeva. Molim pokušajte ponovno.

Slanjem podataka suglasni ste s Uvjetima korištenja, specifičnim svrhama korištenja i vašim pravima.