Now Reading:
Uživajte dok možete – stiže promjena vremena, vjerojatno i “prljava kiša”
Full Article 1 minutes read

Uživajte dok možete – stiže promjena vremena, vjerojatno i “prljava kiša”

park

I danas će, baš kao i proteklih nekoliko dana, mnogi biti zadovoljni vremenskim prilikama. Naime, i ponedjeljak će biti iznadprosječno topao, s temperaturom stupanj ili dva višom od jučerašnje. Bit će većinom sunčano, poslijepodne uz ponegdje umjerenu naoblaku te uz povremeno umjeren jugozapadni vjetar. Najviša temperatura oko 22 °C.

Sutra pak će biti većinom oblačno, mjestimice s kišom, uz pad temperature zraka. Ponegdje može biti i prljave kiše s pustinjskim pijeskom iz Sahare. Puhat će umjeren i jak jugoistočni vjetar, a najviša će dnevna temperatura biti i desetak stupnjeva niža od današnje.

U srijedu će biti promjenljivo, povremeno s lokalnim pljuskovima, ali uz porast temperature zraka pa bi tako na varaždinskom području u najtoplijem dijelu dana moglo biti 20 stupnjeva ili čak i više.

Prema trenutnim prognozama, u četvrtak i petak bit će djelomice sunčano i još toplije, a u subotu stiže novo naoblačenje s kišom.

Biometeorološka prognoza za ponedjeljak
Biometeorološke prilike će u prvom dijelu dana biti uglavnom povoljne. Tijekom dana će se pogoršavati, pa se kod osjetljivijih meteoropata mogu javiti umor, razdražljivost i glavobolja. Pojačane tegobe mogu osjećati i kronični bolesnici.

www.sjever.hr

Input your search keywords and press Enter.

Prijavite se za primanje prvih

regionalnih digitalnih novina

Uspješno ste se prijavili!

Došlo je do pogreške prilikom pokušaja slanja vašeg zahtjeva. Molim pokušajte ponovno.

Slanjem podataka suglasni ste s Uvjetima korištenja, specifičnim svrhama korištenja i vašim pravima.