Now Reading:
Čestitka župana Posavca povodom Uskrsa i Uskršnjih blagdana
Full Article 1 minutes read

Čestitka župana Posavca povodom Uskrsa i Uskršnjih blagdana

matija posavec

Vrijeme kada iščekujemo najveći kršćanski blagdan Uskrs uvijek nas iznova podsjeti na temeljne ljudske vrijednosti, uvijek nas iznova uči snazi žrtve i odricanja, oslobođenja koje donosi oprost i ispunjenja koje ostvarujemo kroz darivanje bez očekivanja da će nam biti vraćeno.
Uskrs dočekujemo s posebnom radošću jer je to blagdan kojim slavimo pobjedu dobra nad zlom, svjetla nad tamom, života nad smrti.

Isusova žrtva i uskrsnuće donose nam utjehu i snagu potrebnu u teškim životnim trenucima, upućuju nas na otvorenost duha, a u vremenima u kojima smo suočeni s velikim izazovima, trebamo više nego ikad prije, snagu tražiti u zajedništvu.

Uskrs se događa kada smo tu jedni za druge na dobrobit i za dobro svih ljudi. Mi kršćani pozvani smo da promičemo zajedništvo, širimo optimizam, svakodnevno radeći i trudeći se da izgradimo bolje, pravednije, solidarnije i humanije društvo u kojem živimo. Neka Vas upravo te istinske ljudske vrijednosti prate kroz život.

Povodom Uskrsa i Uskršnjih blagdana, svim vjernicima i svim ljudima dobre volje obilje radosti, mira, sreće i Božjeg blagoslova žele župan Matija Posavec, zamjenica Sandra Herman i zamjenik Josip Grivec.

www.sjever.hr

Input your search keywords and press Enter.