Now Reading:
Župan Kožić primio kuglače Zaprešića
Full Article 2 minutes read

Župan Kožić primio kuglače Zaprešića

primanje kuglaca

U jednoj natjecateljskoj sezoni (2018./2019.) osvojili su Svjetski kup, Ligu prvaka i Prvenstvo RH. I sve to bez ijedne izgubljene utakmice! Kuglači Zaprešića ostvarili su uspjeh kakav se u sportu rijetko postiže. Tim povodom, danas ih je primio župan Stjepan Kožić.

„Ugodan je ovo trenutak. Osvojili ste sve što se u kuglačkom sportu može osvojiti! Bravo dečki, čestitke vama i onima koji su vas vodili. Ponos ste i svojega grada i Županije i Republike Hrvatske u cjelini“, rekao je župan, dodavši da do uspjeha nije došlo preko noći, dapače potrebno je bilo, rekao je, puno truda, vremena i odricanja.

„Od vas očekujemo još ovakvih rezultata!“, naglasio je župan. Kuglačima Zaprešića uručio je zahvalnicu za naročita postignuća na području razvitka sporta i izniman doprinos u promociji Zagrebačke županije u zemlji i svijetu, te poklon bon u vrijednosti 10.000 kuna za nabavu sportske opreme. Podsjetio je i da je Županija u ovoj godini, kroz proračun, predvidjela za sport više od 7 milijuna kuna.

U ime Kuglačkoga kluba Zaprešić na prijemu je zahvalio njegov predsjednik Nikola Funda. Rekao je da su ostvareni rezultati vrhunski, ali i da bi ovakav uspjeh bilo teško ostvariti bez sinergije igrača, trenera i vodstva kluba, podrške Grada, Županije i sponzora. I bez novosagrađene kuglane. „Ponosni smo na ono što smo ostvarili u samo jednoj sezoni, u sportu je to ‘vrh vrhova’“, rekao je Funda.

Planove kluba iznio je njegov dopredsjednik Lovro Benčević. „Počeli smo razvijati novu priču. Želja nam je da na kuglanu dolazi što više djece, kako bi od njih stvorili, kroz desetak godina, nove svjetske prvake. Cilj nam je popularizirati kuglanje i u tom smislu jačati marketinške aktivnosti“, rekao je Benčević.

www.sjever.hr/zagrebacka-zupanija.hr

Input your search keywords and press Enter.