Now Reading:
Ovo smo čekali. Sunčano i iz dana u dan sve toplije
Full Article 2 minutes read

Ovo smo čekali. Sunčano i iz dana u dan sve toplije

varaždin

Kao što je i počeo, Veliki tjedan nastavlja se zamjetno drukčijim vremenom od onoga u prošlome tjednu, kada je bilo kišovito i u većini Hrvatske relativno svježe. U ovome će tjednu, uz prevladavajuće sunčano vrijeme poslijepodneva biti znatno toplija, u mnogim mjestima čak i od prosječnih druge polovine travnja, ali će jutra još često biti relativno svježa, posebice u utorak i srijedu, kada je na kopnu pri tlu moguć slab mraz.

Danas nas očekuje sunčano, a danju će biti još toplije. Jutro na kopnu svježe uz mogućnost za mjestimičnu maglu i slab mraz, osobito u gorju i središnjim predjelima. Vjetar većinom slab. Duž obale u noći i ujutro slaba i umjerena bura, od sredine dana u okretanju na sjeverozapadnjak i zapadnjak, ponegdje u Dalmaciji i jugozapadnjak. Najniža jutarnja temperatura zraka uglavnom između -1 i 4, na Jadranu od 8 do 12. Najviša dnevna većinom između 15 i 20 °C.

Sutra će također prevladavati sunčano vrijeme. Ujutro u unutrašnjosti može biti slabog mraza, osobito u gorju i na istoku. Vjetar većinom slab, na istoku poslijepodne umjeren sjeverni i sjeveroistočni. Duž obale ujutro umjerena bura, podno Velebita mjestimice moguće s jakim udarima, a poslijepodne umjeren sjeverozapadnjak i zapadnjak, ponegdje u Dalmaciji i jugozapadnjak. Jutarnja temperatura od 0 do 5, na Jadranu od 8 do 12 °C. Najviša dnevna većinom između 16 i 21 °C, a u gorju niža.

www.sjever.hr

Input your search keywords and press Enter.