Now Reading:
U Varaždinskoj županiji se krade laptop iz kuće 70-godišnjaka te Daewoo Matiz u kojem je vlasnica ostavila ključeve
Full Article 1 minutes read

U Varaždinskoj županiji se krade laptop iz kuće 70-godišnjaka te Daewoo Matiz u kojem je vlasnica ostavila ključeve

policija

Jučer je tijekom jutarnjih sati, u ulici Otokara Keršovanija u Varaždinu, nepoznati počinitelj provalio u kuću u vlasništvu 70-godišnjaka te otuđio tablet i bankovnu karticu u vlasništvu 46-godišnjakinje. Visina materijalne štete iznosi nekoliko tisuća kuna. Policijski službenici nastavljaju rad na pronalasku počinitelja ovog kaznenog djela – doznajemo u PU varaždinskoj.

Tijekom noći sa subote na nedjelju, na predjelu zvanom Motičnjak u Varaždinu, nepoznati je počinitelj provalio u ugostiteljski objekt te otuđio hranu i piće. Visina materijalne štete utvrdit će se naknadno. Policijski službenici poduzimaju radnje u cilju otkrivanja počinitelja ovog kaznenog djela.

U nedjelju oko 13 sati u Obrankovcu, nepoznati je počinitelj otuđio osobno vozilo marke Daewoo Matiz u vlasništvu 27-godišnjakinje. Navedeni je iskoristio nepažnju oštećenih koji su ostavili ključeve u vozilu, sjeo u isto te se njime odvezao u nepoznatom smjeru. Visina materijalne štete procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

www.sjever.hr

Input your search keywords and press Enter.