Now Reading:
U Varaždinskoj županiji se krade laptop iz kuće 70-godišnjaka te Daewoo Matiz u kojem je vlasnica ostavila ključeve
Full Article 1 minutes read

U Varaždinskoj županiji se krade laptop iz kuće 70-godišnjaka te Daewoo Matiz u kojem je vlasnica ostavila ključeve

policija

Jučer je tijekom jutarnjih sati, u ulici Otokara Keršovanija u Varaždinu, nepoznati počinitelj provalio u kuću u vlasništvu 70-godišnjaka te otuđio tablet i bankovnu karticu u vlasništvu 46-godišnjakinje. Visina materijalne štete iznosi nekoliko tisuća kuna. Policijski službenici nastavljaju rad na pronalasku počinitelja ovog kaznenog djela – doznajemo u PU varaždinskoj.

Tijekom noći sa subote na nedjelju, na predjelu zvanom Motičnjak u Varaždinu, nepoznati je počinitelj provalio u ugostiteljski objekt te otuđio hranu i piće. Visina materijalne štete utvrdit će se naknadno. Policijski službenici poduzimaju radnje u cilju otkrivanja počinitelja ovog kaznenog djela.

U nedjelju oko 13 sati u Obrankovcu, nepoznati je počinitelj otuđio osobno vozilo marke Daewoo Matiz u vlasništvu 27-godišnjakinje. Navedeni je iskoristio nepažnju oštećenih koji su ostavili ključeve u vozilu, sjeo u isto te se njime odvezao u nepoznatom smjeru. Visina materijalne štete procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

www.sjever.hr

Input your search keywords and press Enter.

Prijavite se za primanje prvih

regionalnih digitalnih novina

Uspješno ste se prijavili!

Došlo je do pogreške prilikom pokušaja slanja vašeg zahtjeva. Molim pokušajte ponovno.

Slanjem podataka suglasni ste s Uvjetima korištenja, specifičnim svrhama korištenja i vašim pravima.