Now Reading:
Lidl Hrvatska osmu godinu zaredom dobitnik certifikata Poslodavac Partner
Full Article 3 minutes read

Lidl Hrvatska osmu godinu zaredom dobitnik certifikata Poslodavac Partner

Certifikat Poslodavac Partner, prestižno priznanje za izvrsnost u upravljanju ljudskim resursima koje dodjeljuje tvrtka SELECTIO, i ove je godine uručen tvrtki Lidl Hrvatska, zahvaljujući njihovim kvalitetnim HR praksama kojima pokazuju kako vjeruju da su upravo zaposlenici ključ svakog uspješnog poslovanja.

Lidl posebnu pažnju pridaje ulaganju u ljudske resurse, pa tako ne čudi da od početka svog poslovanja u Hrvatskoj kontinuirano povećava paket pogodnosti za svoje zaposlenike. Tako je primjerice i prošlu i ovu poslovnu godinu Lidl započeo s povećanjima plaća za svoje radnike u trgovini i skladištu, ali i osigurao veću božićnicu te niz ostalih pogodnosti za sve svoje zaposlenike; regres, sezonski dodatak, sistematske preglede, darove za djecu, itd.

Osim toga, Lidl Hrvatska ulaže i u razvoj svojih zaposlenika te je samo u protekloj godini za školovanje izdvojeno preko 140.000 sati. Zaposlenicima su na raspolaganju mentori, online školovanja, stipendije, stručne i soft skill edukacije, tečajevi stranih jezika te niz drugih razvojnih programa sukladno njihovim te potrebama poslovanja. Posebno se ističe Lidlov program uvodnog školovanja koji svim novim zaposlenicima olakšava upoznavanje s tvrtkom, njenom kulturom te poslom i kolegama.
Dodatno, Lidl svojim zaposlenicima osigurava i karijerna napredovanja, stoga ne čudi da je veliki broj zaposlenika na rukovodećim pozicijama svoje karijere započeo upravo u Lidlu. Također, s obzirom na to da je Lidl internacionalna kompanija, zaposlenici mogu napredovati i imaju priliku preuzeti i pozicije u drugim državama ili u Lidlovoj centrali u Njemačkoj.
Nikolina Vlašić, voditeljica Sektora ljudskih resursa, primila je Certifikat Poslodavac Partner od Aleksandra Zemunića, člana Uprave tvrtke SELECTIO.

„Od samog ulaska na tržište vodimo se kvalitetom u svakom segmentu poslovanja, pa tako i u domeni ljudskih resursa. Održavanjem i podizanjem standarda rada u našem poslovanju želimo pozitivno utjecati na razvoj primarno tržišta rada maloprodaje, ali i cjelokupnog tržišta rada. Izrazito smo ponosni što svojim zaposlenicima osiguravamo širok spektar pogodnosti, ali i što ga zahvaljujući odličnim rezultatima kroz godine kontinuirano širimo“, istaknula je Nikolina Vlašić, voditeljica Sektora ljudskih resursa.

Projekt Certifikat Poslodavac Partner podržava generalni pokrovitelj portal MojPosao i poslovni tjednik Lider kao medijski pokrovitelj. Više o projektu Certifikat Poslodavac Partner možete doznati na stranici projekta www.poslodavacpartner.org.
Trenutno je 50 nositelja certifikata u Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini, Sloveniji i Srbiji: 24sata, A1 Hrvatska, AbbVie Hrvatska, AbbVie Bosna i Hercegovina, AbbVie Biopharmaceuticals GmbH Srbija, AbbVie Biofarmacevtska družba Slovenia, Addiko Bank, Aminess hoteli i kampovi, Atlantic Hrvatska, Atlantic Srbija, Cemex Hrvatska, Ciklopea, Coca-Cola HBC Hrvatska, Coca-Cola HBC B-H Sarajevo, CROSCO, Erste&Steiermärkische Bank, Europa – upravljanje nekretninama, FINA gotovinski servisi, Heineken Hrvatska, Henkel Croatia, HEP Opskrba, Herbalife Hrvatska, HiPP Hrvatska, Hrvatska banka za obnovu i razvitak, Hrvatska pošta, Hrvatska poštanska banka, Hrvatski Telekom, INA, INA MAZIVA, JGL, JT International Zagreb, Kaufland Hrvatska, Lidl Hrvatska, Luckia Hrvatska, McDonald’s Hrvatska, Molson Coors Bosna i Hercegovina, Mylan Hrvatska, Philip Morris Zagreb, Plavi tim, PLIVA Hrvatska, Poslovna inteligencija, Procter & Gamble, Raiffeisenbank Austria, Sandoz, SOS Dječija sela Bosna i Hercegovina, STSI, Tele2, Top Računovodstvo Servisi, Valoviti papir Dunapack i Zagrebačka pivovara.

www.sjever.hr

Input your search keywords and press Enter.