Now Reading:
Nasrnuo vozilom na muškarce
Full Article 2 minutes read

Nasrnuo vozilom na muškarce

policija

Prošli vikendu u Piškorovcu, na dvorištu, 31-godišnjak sa šireg područja općine Mala Subotica narušavao je javni red i mir tako da je u zajedničkoj konzumaciji alkoholnih pića sa 40 i 21-godišnjacima sa šireg područja općine Mala Subotica, 38-godišnjakom s područja općine Podturen i 30-godišnjakom sa šireg područja općine Donji Kraljevec, bacio praznu flašu u pravcu 40-godišnjaka te pritom pogodio 38-godišnjaka.

Nakon toga 31-godišnjak je sjeo u osobni automobil marke čakovečkih registarskih oznaka te prilikom kretanja udario u 30, 21 i 40-godišnjake da bi potom napustio mjesto događaja.U događaju su 21, 30, 38 i 40-godišnjaci zadobili lake tjelesne ozljede.

Protiv 31-godišnjaka će se podnijeti optužni prijedlog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira nadležnom prekršajnom odjelu općinskog suda. Također je protiv njega podnijeta kaznena prijava zbog kaznenog djela Dovođenje u opasnost života i imovine opće opasnom radnjom ili sredstvom, nadležnom državnom odvjetniku te je u ponedjeljak, 8. travnja predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave međimurske. Nakon provedenog ispitivanja na državnom odvjetništvu, u utorak 9. travnja je doveden sucu istrage županijskog suda koji mu je odredio istražni zatvor.

www.sjever.hr

Input your search keywords and press Enter.

Prijavite se za primanje prvih

regionalnih digitalnih novina

Uspješno ste se prijavili!

Došlo je do pogreške prilikom pokušaja slanja vašeg zahtjeva. Molim pokušajte ponovno.

Slanjem podataka suglasni ste s Uvjetima korištenja, specifičnim svrhama korištenja i vašim pravima.