Now Reading:
Nasrnuo vozilom na muškarce
Full Article 2 minutes read

Nasrnuo vozilom na muškarce

policija

Prošli vikendu u Piškorovcu, na dvorištu, 31-godišnjak sa šireg područja općine Mala Subotica narušavao je javni red i mir tako da je u zajedničkoj konzumaciji alkoholnih pića sa 40 i 21-godišnjacima sa šireg područja općine Mala Subotica, 38-godišnjakom s područja općine Podturen i 30-godišnjakom sa šireg područja općine Donji Kraljevec, bacio praznu flašu u pravcu 40-godišnjaka te pritom pogodio 38-godišnjaka.

Nakon toga 31-godišnjak je sjeo u osobni automobil marke čakovečkih registarskih oznaka te prilikom kretanja udario u 30, 21 i 40-godišnjake da bi potom napustio mjesto događaja.U događaju su 21, 30, 38 i 40-godišnjaci zadobili lake tjelesne ozljede.

Protiv 31-godišnjaka će se podnijeti optužni prijedlog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira nadležnom prekršajnom odjelu općinskog suda. Također je protiv njega podnijeta kaznena prijava zbog kaznenog djela Dovođenje u opasnost života i imovine opće opasnom radnjom ili sredstvom, nadležnom državnom odvjetniku te je u ponedjeljak, 8. travnja predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave međimurske. Nakon provedenog ispitivanja na državnom odvjetništvu, u utorak 9. travnja je doveden sucu istrage županijskog suda koji mu je odredio istražni zatvor.

www.sjever.hr

Input your search keywords and press Enter.