Now Reading:
Varaždinci, razgledajte opremu i tehniku naše policije i doznajte kako se upisati u Policijsku školu
Full Article 50 second read

Varaždinci, razgledajte opremu i tehniku naše policije i doznajte kako se upisati u Policijsku školu

policija

Policijska uprava varaždinska poziva sve zainteresirane građane da se u srijedu, 10. travnja, od 10 do 12 sati, pridruže pripadnicima policije u i ispred sportske dvorane Druge gimnazije Varaždin,u Hallerovoj aleji 6 a.

Naime, Policijska akademija i Policijska škola „Josip Jović“ pokrenuli su niz promotivnih aktivnosti kojima se promovira Policijska škola. Prva u nizu aktivnosti bit će predstavljanje raznih rodova policije. Tako će zainteresirani imati priliku vidjeti opremu i tehniku koju koriste temeljna, prometna, granična, specijalna, interventna i kriminalistička policija. Osim toga, predviđene su pokazne vježbe policijskih demo timova prilikom uprave i rukovanja vatrenim oružjem, demonstracija borilačkih vještina, uporaba sredstava prisile, prezentacija očevida kaznenog djela i prometne nesreće.


Također, svi zainteresirani će imati priliku na improviziranom poligonu provjeriti razinu tjelesnih i motoričkih sposobnosti potrebnih za upis u Policijsku školu i dobiti sve potrebne informacije oko upisa i školovanja u Policijskoj školi, poručuju iz PU varaždinske.

www.sjever.hr

Input your search keywords and press Enter.