Now Reading:
Reformisti Krapinsko-zagorske županije izabrali predsjednika – Kljak poručio: Naša osnovna smjernica je boljitak za građane Sjevera
Full Article 3 minutes read

Reformisti Krapinsko-zagorske županije izabrali predsjednika – Kljak poručio: Naša osnovna smjernica je boljitak za građane Sjevera

reformisti kzz

Županijska organizacija Narodne stranke – Reformisti Krapinsko-zagorske županije održala je izborno-izvještajnu skupštinu, a priopćenje stranke prenosimo u cijelosti:

Na Skupštini je za predsjednika izabran Davor Kljak, jedan od prvih članova Reformista na tom području i jedan od prvih gradskih vijećnika Grada Zlatara od strane Reformista od osnivanja stranke. Zahvalivši članovima stranke na ukazanom povjerenju, Kljak je istaknuo da se nakon dugog rada u organizaciji vide pomaci na terenu te da se sada brojni ljudi žele pridružiti Reformistima zbog vidljivih rezultata, a posebno su vidljivi rezultati predsjednika stranke i aktualnog župana Varaždinske županije Radimira Čačića.

– Osnovna naša smjernica je boljitak za građane Sjevera i na tome trebamo kao regionalna stranka raditi. Također, vođeni takvom politikom, naša je zadaća briga za građane u svakoj općini i svakom gradu. Reformiste smo na području naše Županije gradili sustavno, organizaciju po organizaciju, nije bilo jednostavno ni lako, ali smo uspjeli. Vjerujem da ćemo se razvijati i dalje i s još više rezultata. Pred nama su izbori za EU Parlament i ovo nam je prva proba da pokažemo svoju snagu. – u svom je govoru istaknuo novoizabrani predsjednik Županijske organizacije Reformista Krapinsko-zagorske županije Davor Kljak.

Uz Kljaka, izabrani su i njegovi potpredsjednici Božidar Markuš i Zoran Zorko, dok je za tajnika izabran Zoran Klemen.

Podršku novoj Županijskoj organizaciji dao je predsjednik Reformista i župan Varaždinske županije Radimir Čačić istaknuvši zadovoljstvo i važnost osnivanja ove organizacije koja uz Varaždinsku i Međimursku čini 3. izbornu jedinicu.

– Zadaća Reformista kao pozicionirano regionalne stranke je da štitimo naše interese, interese Sjevera koji su ujedno i interesi cijele naše države. Svi mi, varaždinci, zagorci i međimurci imamo radnu etiku i moramo štititi svoje interese. Reformisti su štit Sjevera. To je ono što moramo kod naših građana osvijestiti, posebno jer su pred nama važni izbori za EU Parlament. Naša je zadaća da ljudima prenesemo sve benefite koje nam Europa nudi, što se odnosi posebno na novac koji možemo povlačiti iz EU fondova, ako za to imamo znanja i kapacitete. Primjerice, Varaždinska županija daleko je najuspješnija po povlačenju novaca iz EU fondova, a to je ulaganje u budućnost. – naglasio je Čačić te novom vodstvu zaželio puno uspjeha u daljnjem radu.


Podršku kolegama u Krapinsko-zagorskoj županiji pružili su i potpredsjednica Reformista i savjetnica župana Varaždinske županije Natalija Martinčević, predsjednik Županijske organizacije stranke i zamjenik župana Tomislav Paljak, potpredsjednici Županijske organizacije Nenad Koščak, koji je ujedno i županijski vijećnik i Krunoslav Blaži, zamjenik župana i potpredsjednik varaždinske Gradske organizacije stranke Robert Vugrin, gradski vijećnik Grada Varaždina i potpredsjednik Gradske organizacije Varaždin Darko Detelj te koordinator Međimurskih Reformista Siniša Šalamon.

www.sjever.hr/aktualno.hr

Input your search keywords and press Enter.