Now Reading:
Zdravko Tušek novi pomoćnik ministra poljoprivrede
Full Article 50 second read

Zdravko Tušek novi pomoćnik ministra poljoprivrede

zdravko tušek

Na jučerašnjoj 150. sjednici Vlade RH, Zdravko Tušek diplomirani inženjer agronomije iz Bedekovčine imenovan je pomoćnikom ministra u Ministarstvu poljoprivrede.

Zdravko Tušek je od 2017. godine do sada bio ravnatelj Hrvatske poljoprivredno-šumarske savjetodavne službe. Stručnjak je s više od 15 godina profesionalnog iskustva u poljoprivrednom sektoru u području savjetodavnih službi za poljoprivredu; poljoprivrednih politika; razvoja i usklađivanja nacionalnih programa poljoprivrednih potpora; provedbe

Zajedničke poljoprivredne politike EU, uključujući projektiranje, uspostavu i upravljanje alatima za provođenje poljoprivredne politike. Dugogodišnje iskustvo stekao je u Poljoprivrednoj savjetodavnoj službi, Ministarstvu poljoprivrede i Agenciji za plaćanja u poljoprivredi ribarstvu i ruralnom razvoju.

U novom ustroju Ministarstva poljoprivrede voditi će Upravu za stručnu podršku razvoju poljoprivrede i ribarstva, koja će kroz mrežu stručnih službi u županijama provoditi informiranje i edukaciju poljoprivrednika i ribara, pružati potporu razvoju poslovanja mladih poljoprivrednika, te promovirati mjere poljoprivredne i ribarstvene politike.

www.sjever.hr

Input your search keywords and press Enter.