Now Reading:
Uključivanje u nacionalnu kampanju “Zelena čistka 2019” Prelog
Full Article 1 minutes read

Uključivanje u nacionalnu kampanju “Zelena čistka 2019” Prelog

zelena cistka

Grad Prelog i ove godine se uključuje u najveću nacionalnu kampanju “Zelena čistka 2019” u okviru Dana Planeta Zemlje. Osnovni cilj Zelene čistke je uključiti što veći broj građana u organizirano čišćenje nepravilno odbačenog otpada a ove godine i otpadnog tekstila. Na taj način pokušava se skrenuti pozornost građana o problemu otpada i važnosti pravilnog odlaganja istog.

Pozivaju se svi građani da se priključe Udrugama i Mjesnim odborima sa područja Grada i aktivno sudjeluju u akciji koja će se održavati od 13. do 20. travnja ove godine.

Za sve sudionike akcije osigurati će se vreće za otpad, zaštitne rukavice, klipići i sokovi dok će GKP PRE-KOM d.o.o. i Humana nova izvršiti prihvat i odvoz prikupljenog otpada te otpadnog tekstila.

Vreće za otpad i zaštitne rukavice dostavit ćemo Vam na dogovorenu adresu po Vašem pozivu i dogovoru.

Zborna mjesta za Grad Prelog su Osnovna škola Prelog, Srednja škola Prelog, te prostor „Marine“, za naselje Draškovec – Osnovna škola, za naselje Cirkovljan – Osnovna škola, dok su zborna mjesta za ostala naselja Domovi kulture. Akcija će se provoditi na lokacijama kao i prethodnih godina.

m.sopek/sjever.hr

Input your search keywords and press Enter.