Now Reading:
Sunčana Glavak i prvi varaždinski gradonačelnik Stjepan Adanić na listi HDZ-a za EU parlament
Full Article 50 second read

Sunčana Glavak i prvi varaždinski gradonačelnik Stjepan Adanić na listi HDZ-a za EU parlament

sunčana glavak

HDZ je u petak objavio listu s 12 kandidata za europske izbore, a nositelj liste je Karlo Ressler, savjetnik premijera Andreja Plenković i autor programa HDZ-a za europske izbore -prenosi N1.

Druga na listi je sadašnja europarlamentarka Dubravka Šuica, a slijede saborski zastupnik Tomislav Sokol te još jedna europarlamentarka Željana Zovko.

Peta na listi je saborska zastupnica i bivša glasnogovornica Vlade Sunčana Glavak, a slijede: Marijana Balić, Plenkovićeva asistentica iz Bruxellesa, Goran Pauk, šibensko-kninski župan, Nikolina Brnjac, državna tajnica u ministarstvu prometa, Stjepan Ribić, šef regionalne razvojne agencije Slavonije i Baranje, Domagoj Maroević, ravnatelj Lučke uprave Splitsko-dalmatinske županije, Danijel Marušić, župan Brodsko-posavski i Stjepan Adanić, pomoćnik glavnog tajnika Gordana Jandrokovića i stožerni brigadir.

U središnjici HDZ-a završio je sastanak Predsjedništva i Nacionalnog vijeća na kojima je  prihvaćena lista HDZ-ovih kandidata za izbore u EP, a održana je i sjednica Središnjeg odbora na kojoj su utvrđeni program i strategija za europarlamentarne izbore.

www.sjever.hr/N1

Input your search keywords and press Enter.

Prijavite se za primanje prvih

regionalnih digitalnih novina

Uspješno ste se prijavili!

Došlo je do pogreške prilikom pokušaja slanja vašeg zahtjeva. Molim pokušajte ponovno.

Slanjem podataka suglasni ste s Uvjetima korištenja, specifičnim svrhama korištenja i vašim pravima.