Now Reading:
Sunčana Glavak i prvi varaždinski gradonačelnik Stjepan Adanić na listi HDZ-a za EU parlament
Full Article 50 second read

Sunčana Glavak i prvi varaždinski gradonačelnik Stjepan Adanić na listi HDZ-a za EU parlament

sunčana glavak

HDZ je u petak objavio listu s 12 kandidata za europske izbore, a nositelj liste je Karlo Ressler, savjetnik premijera Andreja Plenković i autor programa HDZ-a za europske izbore -prenosi N1.

Druga na listi je sadašnja europarlamentarka Dubravka Šuica, a slijede saborski zastupnik Tomislav Sokol te još jedna europarlamentarka Željana Zovko.

Peta na listi je saborska zastupnica i bivša glasnogovornica Vlade Sunčana Glavak, a slijede: Marijana Balić, Plenkovićeva asistentica iz Bruxellesa, Goran Pauk, šibensko-kninski župan, Nikolina Brnjac, državna tajnica u ministarstvu prometa, Stjepan Ribić, šef regionalne razvojne agencije Slavonije i Baranje, Domagoj Maroević, ravnatelj Lučke uprave Splitsko-dalmatinske županije, Danijel Marušić, župan Brodsko-posavski i Stjepan Adanić, pomoćnik glavnog tajnika Gordana Jandrokovića i stožerni brigadir.

U središnjici HDZ-a završio je sastanak Predsjedništva i Nacionalnog vijeća na kojima je  prihvaćena lista HDZ-ovih kandidata za izbore u EP, a održana je i sjednica Središnjeg odbora na kojoj su utvrđeni program i strategija za europarlamentarne izbore.

www.sjever.hr/N1

Input your search keywords and press Enter.