Now Reading:
Predsjednica uprave Carlsberg grupe otkrila studentima Sveučilišta Sjever kako ostvariti karijeru
Full Article 2 minutes read

Predsjednica uprave Carlsberg grupe otkrila studentima Sveučilišta Sjever kako ostvariti karijeru

carlsberg

KOPRIVNICA – Predsjednica uprave Carlsberg grupe Helle M. Peterson održala je ove srijede gostujuće predavanje pod nazivom „Predstavljanje Carlsberg grupe i 5 stvari koje će vam pomoći da budete uspješni u biznisu“ na Sveučilištu Sjever, u Sveučilišnom centru Koprivnica.

-Zaista vjerujem da su dobri maniri mnogo važniji od samo dobrog obrazovanja – istaknula je Helle M. Peterson te otkrila studentima kojih su to pet stvari koje će im pomoći da postanu uspješni u poslu.  Predsjednica Uprave Carlsberga dodala je kako je sretna što su Sveučilište Sjever i Carlsberg grupa potpisali suradnju te da će biti na usluzi studentima koliko god bude potrebno.

Srela sam studente koji su mi rekli da bi željeli raditi vani, a ja sam im rekla da ću im pokazati kako dobru karijeru mogu ostvariti i u Hrvatskoj, ali i u svijetu jer mi poslujemo u mnogim državama. Presretna sam što će moći učiti od najboljih iz struke – dodala je Helle M. Peterson koju je na početku predavanja pozdravnim govorom pozdravila pročelnica odjela za Komunikologiju, medije i novinarstvo, doc. dr. sc. Gordana Tkalec. 

Osim o svojoj bogatoj biografiji – od 2016. ona je predsjednica uprave Carlsberg Hrvatska i Carlsberg Mađarska, dok je prije toga bila potpredsjednica Komercijalnog i strateškog planiranja u Carlsbergu China – pričala je i o svojim osobnim uvjerenjima i iskustvima u poslu te bogatom komercijalnom znanju, ali i o edukaciji budući da ima diplomu iz poslovne administracije i magisterij iz međunarodnog marketinga.

Nakon predstavljanja, Helle M. Peterson studentima je rekla nešto više o grupaciji Carlsberg. Carlsberg je jedna od najstarijih svjetskih industrijskih organizacija, osnovana 1847. godine od strane J. C. Jacobsena. Imaju oko 140 proizvoda i čak 40.000 zaposlenih, od čega je 3000 u Hrvatskoj.

www.sjever.hr

Input your search keywords and press Enter.