Now Reading:
Predsjednica uprave Carlsberg grupe otkrila studentima Sveučilišta Sjever kako ostvariti karijeru
Full Article 2 minutes read

Predsjednica uprave Carlsberg grupe otkrila studentima Sveučilišta Sjever kako ostvariti karijeru

carlsberg

KOPRIVNICA – Predsjednica uprave Carlsberg grupe Helle M. Peterson održala je ove srijede gostujuće predavanje pod nazivom „Predstavljanje Carlsberg grupe i 5 stvari koje će vam pomoći da budete uspješni u biznisu“ na Sveučilištu Sjever, u Sveučilišnom centru Koprivnica.

-Zaista vjerujem da su dobri maniri mnogo važniji od samo dobrog obrazovanja – istaknula je Helle M. Peterson te otkrila studentima kojih su to pet stvari koje će im pomoći da postanu uspješni u poslu.  Predsjednica Uprave Carlsberga dodala je kako je sretna što su Sveučilište Sjever i Carlsberg grupa potpisali suradnju te da će biti na usluzi studentima koliko god bude potrebno.

Srela sam studente koji su mi rekli da bi željeli raditi vani, a ja sam im rekla da ću im pokazati kako dobru karijeru mogu ostvariti i u Hrvatskoj, ali i u svijetu jer mi poslujemo u mnogim državama. Presretna sam što će moći učiti od najboljih iz struke – dodala je Helle M. Peterson koju je na početku predavanja pozdravnim govorom pozdravila pročelnica odjela za Komunikologiju, medije i novinarstvo, doc. dr. sc. Gordana Tkalec. 

Osim o svojoj bogatoj biografiji – od 2016. ona je predsjednica uprave Carlsberg Hrvatska i Carlsberg Mađarska, dok je prije toga bila potpredsjednica Komercijalnog i strateškog planiranja u Carlsbergu China – pričala je i o svojim osobnim uvjerenjima i iskustvima u poslu te bogatom komercijalnom znanju, ali i o edukaciji budući da ima diplomu iz poslovne administracije i magisterij iz međunarodnog marketinga.

Nakon predstavljanja, Helle M. Peterson studentima je rekla nešto više o grupaciji Carlsberg. Carlsberg je jedna od najstarijih svjetskih industrijskih organizacija, osnovana 1847. godine od strane J. C. Jacobsena. Imaju oko 140 proizvoda i čak 40.000 zaposlenih, od čega je 3000 u Hrvatskoj.

www.sjever.hr

Input your search keywords and press Enter.

Prijavite se za primanje prvih

regionalnih digitalnih novina

Uspješno ste se prijavili!

Došlo je do pogreške prilikom pokušaja slanja vašeg zahtjeva. Molim pokušajte ponovno.

Slanjem podataka suglasni ste s Uvjetima korištenja, specifičnim svrhama korištenja i vašim pravima.