Now Reading:
Krešo Gulija radi najkreativniji sladoled u Hrvatskoj
Full Article 1 minutes read

Krešo Gulija radi najkreativniji sladoled u Hrvatskoj

gulija-najkreativniji sladoled

Krešo Gulija iz Slastica Tri užitka sudjelovao je na Gelato Festival Challengu u Zagrebu i osvojio je nagradu za najinovativniji i najkreativniji sladoled za 2019. godinu. Uz ovu nagradu osvojio je i nagradu za najbolji sladoled u kategoriji slastičara do 30 godina.

Trijumfirao je sladoledom kojeg je nazvao Zagorska bajka na dlanu, a koji se radi od slatke i slane pistacije, maline, karamele i lješnjaka. „Sladoled sam nazvao Zagorska bajka na dlanu po uzoru na slogan naše županije. Zadovoljan sam rezultatom jer je konkurencija bila izuzetno jaka odnosno najjača dosad“ – rekao je mladi slastičar, čiji se sladoled može probati u obiteljskoj slastičarni u u centru Zaboka.

Na Gelato Festival Challengu, koji je u Zagrebu održan u organizaciji Konding projekta d.o.o. i Carpigianija, u izradi vlastitog sladoleda natjecalo se 16 slastičara. U stručnom sudu bili su gastrokritičar Rene Bakalović, Robert Ripli iz Gastronomada, Marin Rendić iz restorana Bistro Apetit, Žakline Troskot iz slastičarnice Amélie, Marija Carić iz Kraša te Kate Bošković, urednica portala Slatkopedija.

sjever.hr

Input your search keywords and press Enter.