Now Reading:
Prvi Regionalni plac ove subote u dvorani MESAP
Full Article 2 minutes read

Prvi Regionalni plac ove subote u dvorani MESAP

sajam

Prvi Regionalni plac bit će održan u subotu, 6. travnja od 10 do 17 sati u sajamskoj dvorani Mesapa Nedelišće. Projekt je to kojega je inicirala Međimurska županija s ciljem prezentacije visokokvalitetnih domaćih proizvoda obiteljsko-poljoprivrednih gospodarstava, Međimurska županija inicirala je projekt Regionalnog placa.

Najzastupljeniji će biti međimurski OPG-ovi, no predstavit će se i OPG-ovi iz Varaždinske, Bjelovarsko-bilogorske, Koprivničko-križevačke, Krapinsko-zagorske i Virovitičko-podravske županije. Na izlagačkim stolovima naći će se brojni domaći proizvodi visoke ekološke vrijednosti poput povrća, voća, raznih vrsta brašna i ulja, sireva i drugih mliječnih proizvoda, suhomesnatih proizvoda, meda, kolača, sjemenja, raznih sokova, zdravih napitaka, vina ili voćnih rakija.

Uz bogatu ponudu velikog broja izlagača, za posjetitelje su predviđeni i razni drugi sadržaji. Od 12 sati održava se riblji piknik na kojem će se pripremati razni specijaliteti, a poslastica dana je šaran na rašljama. Sve to živom svirkom začinit će Tamburaški sastavi Svirci i Taliri. Predstavit će se i međimurski ribiči, pa će tako svoj rad prezentirati međimurski Savez športskih ribolovnih društava, a svoju opremu izložiti hrvatski reprezentativci iz ŠRD Klen Sveta Marija.

Regionalni plac ponudit će zdrave i domaće proizvode, ono najbolje od OPG-ova sjeverozapadne Hrvatske, a za sve posjetitelje ulaz je besplatan.

m.sopek/sjever.hr

Input your search keywords and press Enter.

Prijavite se za primanje prvih

regionalnih digitalnih novina

Uspješno ste se prijavili!

Došlo je do pogreške prilikom pokušaja slanja vašeg zahtjeva. Molim pokušajte ponovno.

Slanjem podataka suglasni ste s Uvjetima korištenja, specifičnim svrhama korištenja i vašim pravima.